Adidas 波鞋交流 (23)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
你上yeezymafia可以check status
我係顯示refunded
你可以睇下係咩
想拎對beluga 2.0換black, 會唔會好傻豬
根據經驗 換左就會後悔 唔換又成日心思思 結論:買多對
新手平日冇留意adidas波鞋
ALPHABOUNCE+ RUN PARLEY 跑鞋
ALPHABOOST PARLEY 跑鞋
ULTRABOOST PARLEY 跑鞋
ULTRABOOST PARLEY W 跑鞋

想請教一下呢幾對既分別係咩 上去adidas個網又冇寫分別
感謝
可唔可以講到少少

ULTRABOOST PARLEY 跑鞋
https://www.adidas.com.hk/item/F36190?locale=zh_HK
ULTRABOOST PARLEY W 跑鞋
https://www.adidas.com.hk/item/F36191?locale=zh_HK

最慘係我睇完兩對,連最簡單個樣上面我都睇唔到有咩分別
如果我眼殘請指教
W = women’s
睇下個size就知
明白 Thanks!

但舒適度上面
ALPHABOUNCE+ RUN
ALPHABOOST
ULTRABOOST
以上三者其實有咩分別
巴打
想問問黑色 全反 us 8 出面賣緊幾錢
最少8000
佢連US45都無扣我代表咩

黎緊對tephra屌唔屌得過
睇過,6/6 update完,status仲係confirmed
black reflective stockx差唔多上到千五usdcls

End Clothing 到左
超快
啱啱收到unsuccessful,可以收皮
same
除左stockx 邊到有得買大碼yeezy black
我有對us14...岩唔岩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞