[sheshe] Happy Pride! (27)

1001 回覆
59 Like 4 Dislike
我想送多次頭先死心
我無得唔講果句說話,2年黎既霧水情緣結束,拖咗年幾由她了斷。依幾日我係咁loop住她個樣同她最後同我講既野,訓得唔好,訓訓下又醒,不斷喊,係公司又勾返起d回憶,依幾日都無返工,決定就黎resign,我心入面仲想resign果日托佢朋友比thank you card佢,我知我咁做好自私,好唔理智,但仲想同佢講野
離開左可能會好啲
試下挽留,我晌佢就黎resign咁做過但唔得,最後果日果一刻我追到車站,同佢講咗一陣,無挽留,亦都無講我從來無同佢講過果三個字
我寧願咁 細個拍拖我覺得分手不是朋友 我地分手唔等於要做敵人 我覺得慢慢淡會好啲
係,我忍受唔到再係公司,望到佢空晒既locker
留返尊嚴
信我啦,你會淡到,但會拖好長時間,10年前果個我有咁既期望,10年後呢個選咗決斷,佢離開前好痛苦,但離開之後係解脫,最後一日我見佢係開心咗
果一刻我差d想喊,佢就好有尊嚴同我講
咁算啦 對自己好啲
好睇你點散同埋你果個性格,你果個性格唔係咁決絕,我果個好倔,倔過我
我行去公司果一段路,我終於感受到佢未resign之前果種痛苦。晌公司真係好辛苦。
佢好硬頸 我點氹都唔聽
就算行動做埋比佢佢都係覺得唔得
佢話唔想我為佢改 想我搵一個更適合既人
如果份工都唔係咁想做 resign都岩既
其實一係一起,一係決斷,我果個就係睇到呢點,經歷兩年幾,拖咗一年幾,決定揀咗後者,我好記得我挽留佢果日,佢同我講咗3次我地只係同事,都係既,我地都無正式開始
咁撚絕
對佢性格唔意外,佢睇到我係就黎失去先識得挽留佢
同是天涯羅樂林
其實我覺得我依個結果係合理,佢唔開心大半年,做野辛苦,我係無關心過佢
知衰都冇用了
因為果陣我仲嬲佢,後尾唔嬲就想睇下會唔會工作上有機會合作,諗住之後旅行買手信比佢,但佢等唔到
想問尖沙咀5樓果間正唔正經,識第二個應該會係最好既方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞