[角川+DMM]艦隊Collection [29] 不要看得太重得與失 而是你要享受這個過程

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
E3想撈隻同志DD,結果撈左2隻同志BB....POI度見到俄文果下本來勁開心..唉
重有今晚努力多日啦
600埇撈到得返60埇,打埋今日岩岩好
今次活動撈左3隻未有既艦,可惜都唔係目標艦,下次再努力..
今日死亡衝鋒啦
我都想要中同志 結果畀咗兩隻照月我
撈到得返9000鋁都唔見Sara嘅影子表示真係要放棄
儲定多啲彈藥賭大建算數

笑左
今次撈船真係好反人類
對比18冬到呢家真係高下立見
個打撈率太低,真係痴9線
珍 已放棄了
重點係,A撈真係玩9死人,下下都出埋啲乜柒磯波白亙那珂
E4明明對陸,就偏偏撈埋隻戰艦水鬼入嚟。
好啦E5就撈隻金龍魚入隊2,對潛不足就全隊隊2去炸魚吸火

成個活動都好撚反智
沒有最反智只有更反智
想當年帶住司令部走4隻艦都重可以斬殺到,
依家你零小破入王綠T乜都落曬都可以卡你一隻水鬼不死
E3隻棲妹更加係血量愈低防禦力愈高既On9野,日戰得返50血,夜戰可以隻隻二連扣1血1血最後殘5血不死,果粒改MAX三式彈好似卡彈咁樣
明明上兩次活動都係正正常常
今次田中真係隊草隊得多high大咗
上次道中潛姬你竟然覺得正常?!
我覺得係e2,3,4 濕鳩啲 e5 同以往比叫做接受到 雖然都on9
E2太難入王 而且冇友支之前 入到去都係睇班囡智商
E3甲太硬 roll甲抽到硬甲可以f5 黎過
E4太食資+焗人鎖兩隊
E5開路V點B勝 人地警戒陣其本上實C/D敗 而且要用輸送隊打成4-5點
斬殺期門神係雙雷爺 又係on9
我唔敢想像下次event
睇返上次夏活 打走左幾多人
又3院長+小鬼 做門神 又潛水姬道中 精污到極點
公道講句,E5算易
利申:丙魚,E5P2 5入5S,反而開路運輸隊都大破左幾次,P1道中又大破幾次
但E3/4真係丙都經常大破經常比人有『丙級獎勵,甲級享受』既快感
E2簡直慘無人道,差少少後悔打甲
依家成個情況係,自從有明老闆改修出現,裝備要求超大幅提升,
如果你由有改修開始每星期跑週任幾十枝MAX炮,可能會好過D
如果棄坑過一期,除非重課改修或者好運到爆,唔係只能打乙丙,然後裝備繼續跟唔上...
你打丙 雷爺冇先制雷 打V點已經易好多 入斬門神又係 你睇一次人地打E5甲V點同斬殺 就會明 不過E5未到話要大力屌田中 有強力友軍都叫好既
甲者越甲 丙者越丙
陸戰同對陸裝都好難追
仲有夜戰飛機 水戰 雷達(道中支援個效果有差異)
呢個真,有明石改修之後。
無改返咁上下程度真係唔使諗打甲。
美國機改修MAX已經係人造烈風改,真係點追
其實今次活動係e2道中同e5倍卡問題
e4只係作客燒資源問題 e1+3設計幾好

e2衰課金通病 你無6打洞機槍=double時間
e5衰倍卡! 係倍卡!
用倍卡令多d冷門角色上場係好事
但絕對唔係1.5倍以上導致以往所有餵運無效
仲要出現夜戰都食D / 日戰第一輪就收王嘅兩極化

佢再出1.5倍以上只會係趕客
倍卡其實真係好事。
但唔係道中都有,第一次倍卡都係王點先有。
今次Iowa真係去到道中都可以由頭搶MVP搶到尾,咁樣好咩
仲有撈船機率呀 dklm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞