[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(23)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
原來係巴打買咗
咁靚嫁? 我未得閒打開黎睇
台北手信 IWC 兩隻
有啲 lug 比較短同夠貼腕,睇落就無咁啞渣。造得盡少少就會係 royal oak 果種 integrated lug

但六寸半都唔夠戴44mm
應該就都好難救了
不過自己真係鍾意隻錶
點都照戴理得佢死

今朝見到,轉頭就冇
錫老婆會發達
論機芯同規格同daytona有得揮
幾靚咩型號?
我自己就傾向覺得佢趕得切週年之前派貨嘅
但唔知啦

當年既蟹貨行入AD 可以walk in 買,依家
我其實都係勇字行頭
真係痴線
有冇3圈版 應該真係成隻地拖咁
撚狗咁撚你,5711 1a 5712 1a 醫生仔都唔派一係食一球死貨
覺得如果再買我呢世都唔會買到ALS
好似今次ep21忍到手的話已經係半隻水既saxonia
我唔買 Apollo 11,補多少少行入 AD 都可以買 Saxonia Thin
收手喇,下隻就要 ALS
如果5396係咪有機會正價買到
d勞升撚到買唔落手 以前26萬既508而家賣到38 on99

不如加多少少上rm

依兩隻都啱心水,應該買邊一隻好?
死貨十分歡迎你買仲有九折,唔食死貨,唔係大公司高層,顧問级醫生等,得5524 食得落
RM 政策係放哂d 貨比水貨佬炒 唔賣比用家 抬價,咪又係食炒 ,你行去圓方bt, 乜貨都冇,d sales 係度訓敎,AP cut 哂d AD ,控制貨源,黎緊都係唔會平

要平,買集團錶 pam 仔,iwc ,als , 江山輸盡,要交數,特別版好賣就出多d都得,前幾年 大飛萬,oversea staff sales 3 折添
而家要38萬買隻以前先20頭既508 我真係儲多少少上RM算
仲洗買勞
完全唔同style
巴打平日著西裝返寫字樓,定係sporty 呀?
加多少少Rm 鬼買到乜 陳年rm010 都5,60 個啦, 買rm010 不如唔好買,玩rm 要見得下人起碼要rm 55 ,二手已經過一球
我就係講一球既RM
我都忍得好辛苦唔買 el primero 21
我決定先買寶磯3880ST
呢隻百分一秒可能要再隔一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞