[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(23)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
喺 Monaco
Saxonia Thin 40 由 21k EUR after tax 劈到 15k EUR (no tax) 俾我
但呢邊啲 sales 都幾 chur, 爭啲走唔到

露個底睇下
冇影
最多俾埋隻 L1 你睇

24.8K EUR final price
真係要好定力

平過香港好多咩?
40mm 嘅話,同行貨比已經係七折

哥本哈根機場見到 免完稅十萬港紙 好心郁
新手想買隻二手錶
其實可唔可以叫個seller 同我下齊上行驗真假?
係唔係正常都唔會肯
新手又想買又要驚
你睇啱嗰隻咩牌子
Rolex 嘅話好平常
其他牌子就未必同你做驗證,上行都冇用
我改早咗兩日返
18 號返到黎同大家砌(本身大口狗劃線係 20 號)
希望唔會太遲
What model? Very pretty
拎左新錶都冇心機玩
係紅綿路天橋留左一陣就開始放彈了
尋日終於收到隻 glycine combat 銅錶。原本係諗住歡天喜地送畀我細佬做禮物。但係佢率先收到嘅係催淚彈。完全無心機理隻錶
啱啦 我隻ep21第一個用處就係計下1分鐘有幾多個香港人食彈
我連盒都唔想開
各位錶撚保重,班狗冇性
今日己經企到無雷公咁遠, 都比佢地遠距離射落附近, 都食得好應, 原完無動作都咁做, 真係無晒人性
當年林慧思事件曾經有督察因為撐林老師, 令我當時對警隊會有清泉而有一絲希望, 但經過今日已經死哂心 btw睇錶買錶都無哂心情
我冇辦法 第一粒出左D人倒灌紅綿路我已經要走
係landmark嗰面見到個場面真係心up
巴打太太仲坐緊月
唔好太搏
等你啊
盡下人事啦 當為左個仔
總之各位錶撚萬事小心 唔好受傷
香港變成咁
好心痛
成晚都感到好無力
無心情玩錶睇錶了
最緊要屋企唔俾說話你聽,同埋自己小心

我爸媽都係藍絲,但係我係佢哋仔,再下面仲係佢哋孫嘅爸爸,所以都係擔心我
唯有設個底線俾自己,唔好搏盡無悔⋯⋯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞