其實既然連ironman條女都舞得掂套甲

171 回覆
1040 Like 15 Dislike
50都捱唔到1分鐘,唔夠時間同數據分析
唔好鳩啦,唔驚國家內鬥?
其實得,不過用咗嚟放煙花
红魔女上甲會唔會變廢左
美國隊長+黑豹套甲應該變宇宙最強
紅女一下分屍啦,宇宙最強
其實用常理睇一定好多甩漏位
但電影還電影啦
大敵當前
黑鬼果然好撚自私
MK42係prototype黎,
之後A2個部都係一樣可以分件,但係唔會一撞就散

正如iron man2咁,mk5俾人bin幾野就爛,
但去到A1個部就好打得
首先包全身都一定要露對波出嚟
其實im 根本冇價值 邊個有套甲都一樣
佢根本應該量產比哂全美軍用 一個都夠打boss
全美軍用秒左佢
war machine 望住pepper套甲係咩心情呢?
成日都靠收翼避招。
塊翼又可以防彈
咁咪會失去左佢地角色自身既特質囉
個個都整套iron 咁個個都識飛
又淨係用下小型導彈 變哂war machine咁
套野不如叫Iron’s Kingdom 啦
始終佢都係因為女權先掉埋佢條囡出黎姐
唔係既話佢點會係現場
結論係有親先有甲著
不過正常應該唔會對打,因為對奧創泥講佢唔係生命,同埋thanos可能會啪死佢啲敵人,對奧創有利唔會對打
明明pepper係ironman 1 既角色,ironman3 未玩女權風己經可以上甲
原著漫晝pepper又有著甲

明明3月個陣話講何野都「十年鋪排十年情懷」同「彩蛋」
endgame 出著甲pepper竟然唔係十年鋪排十年情懷同彩蛋,變咗做女權主義?
marvel 個龍門係邊?
自己對波都大過佢
根本要一人一件啦
魔女上甲會唔會變廢左

屌你老母大陸狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞