其實既然連ironman條女都舞得掂套甲

171 回覆
1040 Like 15 Dislike
合約要求要你死,你有得唔死?
用常理諗美漫
如果黑寡婦有甲,跳落懸崖嗰下,會唔會死唔去
應該要copy埋tony個人格做AI
Bruce 係無限之戰著甲都用到碌柒咁啦
跑步都仆街
有咩問題 其實ironman原著嘅設定就係自私
漫畫入面整套甲俾gg仔都係因為要偷佢啲蜘蛛感應能力
再講電影佢地內戰打完冇幾耐 點會肯分甲俾佢地
肯俾返個盾俾隊長用已經好好了
講開又講,覺唔覺iron man 3入面嘅特別脆
一兩野就散嗮要換過件
明明1 2都唔會
因為1 2啲對手無咁勁
但係去到avengers之後都冇見過佢係咁換甲啦
出去打完返樓頂同Loki打 成個過程都係換一套咁大把姐
我意思係除咗im 3之外嘅作品都冇一種好脆嘅感覺
相傳話佢因為焦慮症整既甲其實質數差D, 同埋佢試唔同FUNCTION多過實戰用
不過唔知FANS THEORY定真係咁設定
咁咪個個都ironman
只要有心 人人都係ironman
你有冇玩過超人力霸王,死光一下殺唔死怪獸仲要即刻紅燈。不嬲都係紅燈前幾秒先出死光唔係輸硬
樓上冇人睇av3
咪比左套banner 用不過都係廢
老實講 明明作者可以作到輕鬆贏
係要作到打得咁辛苦
咁有咩好睇?
誠哥咁有錢,佢都唔會分D比其他人啦
3 啲甲散件飛過去合體
1 2 要慢慢上螺絲
如果係鍋物先去Soul Stone嗰度
掉完佢落去自己飛返上嚟
不如問點解 奇異博士 唔教哂所有人識魔法??
雖然未必個個都好似 奇異博士 咁有資質

但至少可以比其他人 學下基本魔法
例如 開傳送門, 整魔法盾, 魔法鞭 之類
套甲如果比人搶左/執左 其他人拎唔拎到佢d技術先

你自己著就話條命係自己 可以自爆

無你件甲周圍派 黑寡婦果d著住比人捉左

件甲自唔自爆好
佢要食心形草先操控到副甲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞