有關移民嘅野 (答到就答) [2]

144 回覆
4 Like 8 Dislike
我都留意左巴打好耐,好奇問下,點解會識咁多加拿大移民野?
我唔係質疑你是來搵錢,我真係見你幾個POST 都答得出好多野
佩服既心態黎
我90後本港廢u bba grad,依家做緊地產商leasing,有1.2M左右 資產, 如果想移民係咪得台灣/馬拉可選?

利:英文唔勁及無專業係咪都係留返係hk等死
係香港唔港死住 歐洲啲人防疫意識低佢地大獲好多
台灣幾岩你 如果想要歐盟passport咁你試下愛爾蘭都得
睇定啲先啦
再唔係咪留係香港讀
無謂搵命搏呀
想問北歐國家讀個master之後,難唔難搵工移民?
ching 唔好意中思摷個咁耐嘅post出嚟問 啱啱search先睇到

想問下如果讀書移民,英國同丹麥揀邊個易啲?

利申 hku engine,做左兩年半building services,而家有DTU同UCL master offer,因為唔知嗰邊就業機會如何所以唔知點揀好
同埋而家武肺影響,去英國會唔會被歧視
白人自覺地位祟高架啦唔洗理佢地
再加上英國人=hypocrites
相處冇問題 frd唔frd到就難講
嚟緊英國轉移民政策,又行計分制,要計過分先知你去唔去到啵Ching, 搵工邊到都難架啦呢啲時勢
我都搞唔撚掂
英國點計分法?同埋丹麥移民政策係點?
英國有個新嘅計分表,你要好專一個行業佢先計
丹麥好少人會移民去果度,讀書多,ching你想去定想要個歐盟passport?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞