Lego 討論區(10) 下半年新產品全面進場

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
你講緊兩個CASE 都係D 炒貨熱門貨
第一個70125 HALL OF AMOUR, 第一日12 點係最便, 之後下就已經開始炒上去, 到最新先去返4字頭

第二個 TOYRUS IROMMAN , 又係炒到火紅火綠, 上年放380個陣都無人理,你話兩個價咁間間鋪都有架, 你買得多做左熟客咪識關照你囉
你話大陸人有9 折, 你都可以問下佢點先有9折架

你買著兩樣都炒到上天既貨, 你可以比較下其他貨睇下架
5005256係靠A4炒咗上去姐
當日仲好記得港鐵壞車搞到換唔到
個日早知去埋海運試下

唔駛食炒價
今年跟我去太古
巴打其實仲乜同錢鬥氣, 佢地水貨鋪緊係做熟客海鮮價架啦,買得多平D好正常wor,平比熟客又好正常wor,仲有D還人情價,好多呢D架, 但INS一定平過去LCS同斗城買囉
今年唔好搞呢D, 又撲餐死
依家所有marvel都好貴...
反而DC 唔太貴,最新個架batmobile前幾日ins都係賣210, 官方價係us30.
人地間鋪賣野點set 我地點控制佢呀, 好賣加價, 唔好賣減價好正常商業行為, 關咩水貨行貨鋪事

你追10185 , 上fb 便啲係正常wor, 佢第二日賣9500, 係因為你幫佢托左個價

我唔知london 巴士有賣到500 蚊盒 wor
巴士+500 既話, 我係唔會去買, 咪等你回返散貨我先買

鋪頭你炒緊, 我唔會同你癲, 幫你做市

行貨要跟代理定價呢句你覺得真係適用係現時點?
Dc 先係 lego 親生仔 batmobile 勁靚,但marvel 啲set 全部都係買人仔送磚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞