睇左達哥差唔多十年,每次FIFA都會講香港新聞......

239 回覆
856 Like 83 Dislike
達哥點解一定要你想佢講咩就講咩?佢係你傀儡 ?
6月9只係一班烏合之眾自己鳩up嘅未知之事,又唔係已成事實,不足以成為一單新聞黎講,等過咗6月9,有晒內容有晒遊行人數至當新聞講都未遲
支共达收皮啦
講晒粗口,唔block佢先至有問題
你就真係吹,你又知我講左咩,我問達哥係咪收左中共錢,都未講第二句已經俾人永BAN左
你老母最近個啲長期狙擊達哥嘅人變撚哂睇左n年既人
達哥唔過100人果陣已經睇緊啦
仲識好多開台元老(Backup ching等)

都唔明點解你地一定要達哥收皮先心息
幾個玩膠怨婦
你係反對69集會?
唔怪得撐达哥
對達哥真係有啲失望
你知唔知backup佬付出左幾多.......
我直情覺得逃犯條例係應該立法,將潛逃海外嘅罪犯拉返黎受審係正確不過嘅決定
怕係怕呢條條例會成為中共肅清香港政權既藉口......
你知唔知啲倫敦金佬付出幾多唇舌先呃到一個阿伯嘅棺材本?
佢要咁做,有冇呢條例都阻佢唔到
咁由佢做囉,反正都阻唔到

一齊等死囉

真係事不關己,己不勞心
Chatroom 都要維穩,即時unfollow
我諗達哥係政治上係真係變左既, 始終上左位多左顧慮

但我唔明D人係要將焦點放係達哥身上係咩意思, 係咪想引開大家既關注?
達哥講到尾只係一個娛樂人物, 就好似你唔會無啦啦迫個明星去講政治取態, 因為你知根本唔關事
唔明點解要咁關注佢既政治取態, 除非有人別有用心
達哥始終有顧慮
無人知佢係咪下一個李波
屌你估唔心慌既咩
但話佢係咪奶共,我又覺得睇你點睇既姐
我身邊67%既人都係靠youtube (backup)先識達哥
因為你以前就係咩都講,帶頭盔講又好,9up又好,都唔會隻字不提,好多事都會有自己分析、呢家就搞埋ban留言,維穩chatroom ,讀咁多書把撚
估唔到達哥依家會自我審查到呢個地步

更估唔到chatroom班人會無理到一個點
完全冇進步過
當中有d係長註係chatroom既人黎

叫達哥陳述事件=迫佢表態,紅衛兵
講政治=政治上腦,打機台只係想輕鬆下
(咁成年日日輕鬆咪乜都唔洗理,有幾何日日叫你講) 所以唔俾你講政治
叫你有返咁上下年資先講野
再唔係就話你係連登仔 小學雞
叫你自己出街遊行
粉坦=中共坦
一講64就永ban
駁唔到就講埋呢啲on9嘢,抵人睇唔起你班盲反撚,睇死你班人69出去行住玩手機打過卡就當自己係英雄烈士嗰類人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞