[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(164) 雙恩妃生日粗卡!! I Love You 530603

1001 回覆
33 Like 8 Dislike
btw ching sick ball
我覺得yerin最靚
之前無留意 真係幾正
https://youtu.be/WUom9vvHwg4
BTW 雪花世界第一
琳黨歡迎你

各位早晨
flower 副主打?
你養好曬啲器官未
yerin世界第一 btw想問下yerin屋企有唔有錢
歡迎新飯

我見都有d 畢地答過你,不過我嘗試再詳細d 介紹話你知

1. 如果全新,最快最簡單既方法,就係落信和地庫同1 樓 , 自己格下價 ,一般地庫某間比較平d

2. 專輯裡面,會有兩張小卡 , 係隨機既 ...睇下你好唔好彩中到自己鐘意既隊員,如果有神運,仲有機會中到成員親筆簽名寶麗萊(不過千其唔好追,機會極低)

3. 睇下呢d 有無畢地贈送 ,因為呢度有d 畢地(我地稱佢做大神)會去追韓國既專輯簽名會,而佢地既玩法係張d 入場卷收係d 唱片舖收埋入Gfriend 既 cd 裡面比d 畢地抽,一般都要買幾十隻先有機會中,所以呢d 大神會淨左好多 ....不過呢類有時大神會不時送出,不過會係打開左同抽起所有小卡同限量野 ..(因為大神梗係要儲全套架啦 ....) 啱唔啱就自己衡量啦!

最後,01/07/19 最出佢地既第7張迷你專輯「Fever Season」 ,到時記得多多支持啦

睇你買碟既目的係咩
- 收藏小卡
- 聽歌
- 支持歌手(for 打榜)
等等

小卡可以同巴打收/交換,亦可以去信和買碟自己拆

聽歌可以等巴打派淨碟專,或者信和買專輯

幫手打榜既可以自己網購(eg gmarket)、 巴打搞既團購、買fs大神既碟(睇個人,有d人會覺得咪姐係夾錢比佢去fs)。
想幫手打榜既,買專輯一定要買講明計入h榜既碟,因為打榜剩係計h榜銷售

1)信和 (快、平,但唔知計唔計入h榜,未必可以幫手打榜)

2) gmarket/新娜拉etc (會寫明有冇計入h榜)
- 貴少少,但快過團購拎碟。

3) 代購 (依度d大神可能會搞代購,會計入h榜,但係要等好耐先拎到碟)。
-夾運費,平過自己買
-有排等
- 如果唔想出街交收,要寄埋去你屋企既話,未必平過自己網購。

4) 等派街 (好多大神去完fs 買左好多碟又放唔出,可能會免費派,但唔包小卡果d野)
或者有d巴打收集小卡,買左好多碟,d淨專要拎黎派街坊
係咩 據我所知 3.好似d碟都係全新未拆
利申 一直都係幫襯hkgbuddy
In hkgbuddy I 7s
識買一定係跟團購 交收j男神s
P字頭嗰位buddy

回鄉探一探親先
識跟一定係跟團購嘅
等緊出post
等緊團購
唔知係唔係今晚有專輯detail
咁我就要問下d 大神有無啦 ....不過想贈送個d 就一定拆左架啦 ...
走啦 唔想搞大佢
希望3/8 發完悪夢聽到
we can make dreams come true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞