[gay] 浮生若夢的心事分享區 (37)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike

痴線 我用緊baleno咋

用緊polo

我個中四用到而家 唔捨得換
經歷左兩任老公我都叫佢地千祈唔好送銀包俾我

真係好撚平
外國Outlet場d MK放曬係地下任比人揀
MK 既Qc算係垃圾

Coach雖然老牌但平
我買比老母都係600蚊個長銀包

點解我上次睇要 二千八

你識去Outlet場同有VIP過季平到喊
我做過一年賣Outlet貨嘅鋪頭
重有好多好多嘅牌子只要你唔係貪新款同小瑕疵
Outlet場好多平野執

哥哥有我去?

用緊polo

真係好撚平
MK 既Qc算係垃圾

Coach雖然老牌但平

點解我上次睇要 二千八

哥哥有我去?

我舉例
一對Chane_既鞋係鋪賣2500
但係我鋪頭賣600蚊有賺
你可想而知時下嘅港女幾on9

真係好撚平
MK 既Qc算係垃圾

Coach雖然老牌但平

點解我上次睇要 二千八

哥哥有我去?

我舉例

留個電話有貨通知我?
帶我去啦不如

真係好撚平
MK 既Qc算係垃圾

Coach雖然老牌但平

點解我上次睇要 二千八

哥哥有我去?

我舉例

留個電話有貨通知我?
帶我去啦不如

冇做啦
自從做完呢份工我冇再買過任何名牌子野
因為好浪費金錢 當你知道你買嘅名牌子
原來可以用一折呢個價錢買到嘅時候
你重會唔會去追
我就唔會 除咗買俾老母
@chrispherr 我既新老公

https://instagram.com/p/2bp-HJj7v2/
好cute呀

身材好好,但個樣唔係幾似local
我宜家先食晚飯
我宜家先食晚飯

陰公豬
@chrispherr 我既新老公

https://instagram.com/p/2bp-HJj7v2/
好cute呀

身材好好,但個樣唔係幾似local

唔知似香港local定坡坡local
我宜家先食晚飯

陰公豬

喺學校趕工呀唉

Coach雖然老牌但平

點解我上次睇要 二千八

介紹

Coach雖然老牌但平

點解我上次睇要 二千八

介紹

介紹乜?
各位早抖了
https://instagram.com/p/BPwW_rEF-LE/

ig 已經成千七following
應該有八成係仔
https://instagram.com/p/BPwW_rEF-LE/

ig 已經成千七following
應該有八成係仔

呢type都幾好丁
Good night
Good night

Good morning
每朝都爭取一分一秒可以合埋眼嘅機會

隻貓嘈左我4個字

隻貓嘈左我4個字

刷牙要合埋眼刷 沖涼要合埋刷沖

隻貓嘈左我4個字

刷牙要合埋眼刷 沖涼要合埋眼沖

隻貓嘈左我4個字

起身啦臭丸

隻貓嘈左我4個字

起身啦臭丸

點解我要鬧鐘未響就醒
著住件毛毛褸出去
好暖
擺返書包
好大舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞