[gay] 浮生若夢的心事分享區 (37)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike

同弟弟我傾下

開始諗住放慢番腳步,但佢已經睇緊去邊到旅行,兩個人機票又要幾錢咁 開心嘅去旅行,但諗到去到唔似可以同朋友去咁大講大笑反而係兩個人好sweet 咁就令我有少少卻步。我份人根本唔鍾意靜,去嘅話都想一班人。就係咁囉

都係在乎溝通同遷就啫
可能佢想你放鬆下,同時享受下二人世界呢
我自己中意靜多過嘈,不過一大班人有一大班人好玩嘅

其實我明,我真係明。識嘅時間尚淺,了解嘅都有限。我好怕去到悶炸,兩個你眼望我眼咁就真係哂左個 trip ,唯一諗到嘅係晚晚
有時都鍾意靜靜地嘅,其實,我已經一心自己走一轉歐洲架喇。好似未同佢講,

兩個人影下相,一樣野食兩份食,或者野下餐都好開心架
同佢一齊plan行程啦
我嘅大阪之旅唔知去咗邊

唔係講好左同我,仲有傑傑去咩?

你去搵仔喎

有仔就同仔去啦

同弟弟我傾下

開始諗住放慢番腳步,但佢已經睇緊去邊到旅行,兩個人機票又要幾錢咁 開心嘅去旅行,但諗到去到唔似可以同朋友去咁大講大笑反而係兩個人好sweet 咁就令我有少少卻步。我份人根本唔鍾意靜,去嘅話都想一班人。就係咁囉

都係在乎溝通同遷就啫

其實我明,我真係明。識嘅時間尚淺,了解嘅都有限。我好怕去到悶炸,兩個你眼望我眼咁就真係哂左個 trip ,唯一諗到嘅係晚晚
有時都鍾意靜靜地嘅,其實,我已經一心自己走一轉歐洲架喇。好似未同佢講,

同佢一齊plan行程啦
我嘅大阪之旅唔知去咗邊

你去搵仔喎

有仔就同仔去啦

IG: cyrus_yuu

估你唔到喎今次
Btw有鬚喎

我冇話要喎

台服你想唔想入族?
我港服個族係台服都有開族

好呀 求carry

你隻人叫咩名
好眼瞓
同仔仔瞓到自然醒
放一星期假
好眼瞓

好想打J

好眼瞓

好想打J

好忙

都係在乎溝通同遷就啫

同佢一齊plan行程啦
我嘅大阪之旅唔知去咗邊

你去搵仔喎

咪話想同朋友去囉, hi fd thunder brother
好眼瞓

好想打J

好忙

做到好眼瞓,無停過
好眼瞓

好想打J

叫夜空幫你
同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

幾時好
同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

幾時好

同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

有仔真好
同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

有仔真好

其實...有苦自己知
同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

有仔真好

其實...有苦自己知

同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

有仔真好

其實...有苦自己知

同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

有仔真好

其實...有苦自己知

分囉
同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

有仔真好

其實...有苦自己知

又有咩苦呀
同仔仔瞓到自然醒
放一星期假

有仔真好

其實...有苦自己知

又有咩苦呀

拍拖本身係煩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞