國唔國德d籃波撚 連球員名長d都懶記要叫字母哥好撚冇用?

220 回覆
1284 Like 90 Dislike
包容下啦😥
籃波撚好多字都唔識多隻
乜撚嘢叫國唔國德?
“覺得”兩隻字都唔識寫仲笑人
你叫人個名係串出嚟架 識讀人地個名會唔會重要過識串人地個名阿
AZP啲隊友會叫佢做Dave
係咪代表班車狗都唔識串佢個名
保羅普巴入最佳陣容之謎解開!
https://lih.kg/1125799

曾經效力過雷丁、史篤城等英超球會嘅傑臣,自爆當年投票嘅經歷:「我哋喺其中一課操練期間,會收到一張投票卡,我哋要寫上11個球員名(最佳陣容),另外有2格要填最佳球員同最佳青年球員。我親眼見到有球員填寫嗰陣問『艾達韋列特(Alderweireld)點串?』冇人知!咁『維頓漢(Vertonghen)點串?』冇人知!『X!咁就填史東斯(Stones)啦!』我發誓呢個係我親眼見到嘅場面。」傑臣仲話保羅普巴(Pogba)、夏薩特(Hazard)呢啲個姓名易寫嘅球員,都會係佢投票偏愛!

幫藍波撚反cup
得啦好撚勁呀 識串英文字 小學生d心智都成熟過你 我識得串個長過你既英文字 我叻d
籃波撚講字頭都未計
乜鳩kd cp
係咪叫佢字母哥?
jxxx
收皮啦廢鋒
@Jxxxxxxxxxxxxxxxx
N_Bendtner
Konstantinos Mavropanos
玩玩具洗咩咁認真
咁都要認叻真係好笑

d名記到就記,唔影響睇波

利申: 2樣都睇
Kyriakos Papadopoulos
Sokratis Papastathopoulos

玩具撚:阿仙奴字母哥 漢堡字母哥

Sokratis Papastathopoulos
Henrikh Mkhitaryan
pierre-emerick aubameyang
sead kolasinac

阿仙奴字母哥1-5號
笑左
高質
u廢中堅
u神級中堅廢鋒
你班足狗完季好撚得閒?
足球撚叫左C朗十幾年又點計
明明最正統係基斯坦奴朗拿度
跟住又嫌長叫人C朗拿度
最後仲懶到嗌C朗就算
人地字母哥起碼有3隻字

結論籃球撚反cap
你學好啲中文先講嘢啦

連「」唔「覺得」咁簡單嘅中文字打錯

仲響度恥笑人
笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞