有冇人有睇viutv播最新嗰套遊戲王

155 回覆
10 Like 3 Dislike
唔知點解d配音有時把聲好遠咁,但我覺得男主把聲都配得ok
我幾鍾意主角似遊星嗰類,年幾大個d.
想問呢套有冇伏,之前睇arcv睇到同調世界,後來知道後面好爛就冇再追返
聽人講風格似5ds
ai篇 岩岩完

漢諾騎士篇算係好評

ai篇就差小小 主要係敵役太鳩
睇左幾集好似ok
藍色女路人
5ds真係好睇,喚沉睡巨人嗰集同最後遊星同傑克打好熱血.
不過如果可以好似arcv同調篇咁講多d有錢人同窮人衝突會更正
我覺得都叫可接受既
起碼一定好過上一套先
同埋呢套係擺到明同你玩印卡
你唔介意呢樣既可以睇下

主角到現時為止係仲未輸過一場 最多都只係平手
遊基王不嬲都係玩hehe架啦
根本都冇女主角
同遊星一樣冇輸過
so far 唔錯 同埋無太多無咩意義既filler位 AI篇boss戰無漢諾騎士篇咁好
Lightning做final boss會好過Bohman, 好中意佢副天裝騎兵deck
主角係成熟type 真係明搞gag既暫時得一條友

不過擺明印卡, 同埋依家啲卡真係太多效果睇到有少少亂

但係佢後面嘗試引入番 儀式, 融合, 同調同超量入去係做得幾好
等緊佢會唔會出埋pendulum
遊星輸過俾jack同鬼柳啵
BGM大過人聲
搞到有時聽唔清講咩
十代最慘主角
回憶篇輸啫
不過打鬼柳其實應該輸,翻車救佢一命
抄車當打和
AV既話你睇過漫畫就會發覺動畫係好撚垃圾
完完全全浪費設定
工具人
不過十代好睇在佢成日輸
整體主角威能都算比其他代少
無名的法老王設定左做冇輸過,唯一輸既都係遊戲自己 (原創劇情唔計啦)
再後面就即場刻卡
Zexal印得最過份
Zexal直頭將自己印埋落去先好野

其實我覺得Zexal幾好睇 特別係巴利安篇
不過我麻麻地佢成日用黎用去都係同一招 (霍普+翻倍機會)
一開頭好鳩
但越睇越好睇
最精彩係打貝克塔改卡
仲奸過佢

btw, shining 墮囉
無限出千
呢套係咪好似duel links咁有技能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞