[LEGGO]EXID討論區[11] 여름 가을 겨울 봄 LEGGO都會喺你身邊

767 回覆
8 Like 3 Dislike
nope 喜延同正花簽左新公司
要佢哋返嚟或者pt返嚟 未必咁易傾得成
可以繼續用EXID個名 應該係同蕉傾過先用得
爛蕉都冇曬人 CEO都閃埋
所以基本上都冇人傾
王思聰就直程自己都大把債要還

EXID個名係老虎擁有,好似因為佢破產用緊黎抵押
垃圾老虎

學人抄bitcoins
叫佢炒中國醫藥股啦
個公司好唔好?
jyj…
日巡delay
好事,健康最重要
還可以
睇過都有一啲出名嘅明星
主要係對比香蕉好太多太多

以前簽過宋智孝
其他有一堆都叫得出名嘅演員 (一、二線都有)
歌手有 Gummy (係韓國都頗出名,主要唱ost,希望solji 都可以行呢條路)
正花好似有新歌
幾好聽
https://www.youtube.com/watch?v=MI0QP4VMyOI
點解Hani變演員..正花反而出歌,咩料?
其實hani同正花演唱兩邊條路都走得到

hani真係睇公司比唔比歌佢solo姐
XX網劇暫時黎睇都唔錯,naver成績好好
playlist出品必屬佳品

正花今次係同之前已經合作過既pinkmoom再次合作feat, 所以同公司冇太大關係

利申:追開韓國網劇,playlist好多韓國後生仔女追,可以話playlist出既網劇係必紅
*pinkmoon
重點係首歌 落名 係落exid 正花
大家做好心理準備先好睇hani網劇ep10
https://www.youtube.com/channel/UCEAjdWSQaLmJIBQe3I-kK6g
輪到LE開channel 係咪走佬先兆嚟
開channel 就走佬
定律黎
越南leggo真係厲害 幫潾成粒鐘嘅live做字幕
越南leggo當時可以無限擴張 真係好多得個班翻譯組
https://youtu.be/X-2BdRSxGt8
點解唔cover首flower
flower先岩soul媽嘅type
Soul媽
唱下唔同曲風都幾好呀
solji除咗高音勁呢啲氣聲都好好聽
soft得嚟又唔會覺得冇support

老江湖
經理人oppo結婚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞