[LEGGO]EXID討論區[11] 여름 가을 겨울 봄 LEGGO都會喺你身邊

767 回覆
8 Like 3 Dislike
A盤

【DVD】
・Bad Girl For You -Music Video- 
・Music Video Making

B盤

【DVD】
2019 EXID Valentine Japan Live Tour -Live Video-
・CREAM[JAPANESE VERSION]
・TROUBLE
・AH YEAH

選擇困難😂(ps,冇錢why not both)
Why not both啦
不過比我揀我會揀B 個封啱我心水
聖誕快樂各leggo
祝bad girl for you 大發
提提各位日本碟直訂有機會有特典ic card
好似傳左解散
姐係日本官網直接落單?衣家仲有冇
btw首歌真係好正
towerrecords, hmv,amazon jp, tsutaya 都有
solji 個張就一定要親身去買
其他一個人既卡係一間鋪賣 hmv 係慧潾 amazon jp 係正花
tower 係hani tsutaya 係Le.好似係
你place order 個時睇下佢仲有冇特典
我琴日order 左hmv 睇下黎到有冇
今日Le feat 個首rack 都好正
又有solji ost
好似見到
但要成四舊幾水係正常嘅?
邊到要四舊幾
order普通版唔駛咁貴
btw之前8月order左果d碟冇哂下文
我見amazon話限定盤有特典要四舊幾
冇野我7左 唔好推
四舊幾照買
3000yan入手多個
聖誕禮物
希望中到想要嘅成員
恭喜

點擊率破一億
12/1/2020 23:52 KST

真係往事只能回味
hani套劇好似就快有得睇
加翻幅圖

唔好聽
慧潾left banana
可以逃離香蕉魔爪實在太好了
連d站都係祝賀多過傷心
希望將來姐line都快d走就好
side track都還好
首bad girl for you真係...
好撚正 現場睇勁正 係咪已變盲粉
之前見佢話想改YouTube channel名
無諗到係因為直接離開香蕉
有d擔心佢想點行落去 前排佢先回應有anti話佢掛住食嘢 無唱歌嘅安排
依家唔揀唱歌 唔會拍劇 又無咩綜藝上 好想知佢有咩打算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞