求去line台灣個sticker store買貼紙嘅方法

39 回覆
1 Like 3 Dislike
我都想要啲周邊呀
香港109有幾款貼紙賣,有個香港限定款,但買返嚟唔知做咩好咁
個作者話想出毛公仔呢個就必買啦
唔係vpn唔到入台灣
係你用果個vpn server唔得
其實你知唔知open vpn係乜嚟?
我用要比錢既未試過唔得囉
窮撚比唔起錢又串柒柒
柒咗唔識用又唔虛心啲問
本身正正常常問緊,都唔知係邊條懵撚有閱讀障礙自己柒完喺度嬲嬲豬喇

而家先知有錢就唔需要學嘢
比錢係解決到呢刻問題,但都唔代表我識咗樣嘢,上進心呢家嘢真係勉強唔嚟

見你講到自己好似咁叻咁威咁,原來都係窮到只係識講錢
我淨係係日本買過貼紙咋, 我都想要公仔等到頸都長
咪話咗比你聽係個server問題囉
你用咩方法connect都無分別架on9
你用openvpn又好
手打直接用iphone自己個vpn都好
都係講緊host既果個server既問題
e d野咪就係google都google到囉
講到懶係想學野連google下都無就咁走上嚟申手就叫上進好學呀?唔怪得之啲人越嚟越廢啦
down個app叫學野呀?check下open vpn個app同埋vpn究竟係乜先啦
留tg幫你買
呢隻熊貓好可愛
有兩set以前用免費coins買落
但無咩朋友用line
費事買咁多line stickers
有啲要挷當地電話先得再掛當地vpn
用vpn咪買到,上兩星期先買完
line要無綁電話號碼
就咁連vpn開line就買得
vpn自己去app store搵啦,我而家試過都連到台灣vpn
再唔係咪比錢買vpn囉
有好多臺灣限定我都係去呢度買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞