求去line台灣個sticker store買貼紙嘅方法

39 回覆
1 Like 3 Dislike
已經試咗好多個ovpn app,又去咗vpngate搵,都係揼我去同一個連唔到入去嘅ip
又試過裝啲免費vpn app,有啲直頭無台灣
基本上已經睇哂試哂kikinote個網啲方法,連holavpn都係扮入咗但唔俾我見到個sticker即係failed
有無ching可以幫到手

好想要呢個sticker,隻熊貓超得意,日本限定都買咗就係淨係爭台灣限定未買到
https://line.me/S/sticker/14132
有無識台灣嘅朋友
可以叫佢送禮物送比你
唯一一個台灣朋友去咗日本做嘢
同埋唔知將來會唔會有其他都想買,自己搞得掂好啲
唔好咁啦
就咁vpn set tw都買唔到?
用台灣VPN開一個新帳戶 再送畀自己
本身唔係好識it,喺電話做到嘅都試咗
有啲app直頭無台灣揀
有幾個app兜個圈都係俾同一個入唔到嘅我
有個仲型,話入咗但根本見唔到台灣限定嘢

有冇用過呢個?
用代購咪得囉...
幾蚊手續費都比唔起但又要嗌唔識整
就係vpn入唔到做台灣ip....
有無好介紹,除咗easyovpn, openvpn for android, openvpn connect, holavpn,易聯ovpn,快喵...etcetc
用過哂,都係比同一個ip我,用過哂嚟connect都唔得
儲得sticker就唔係介意嗰幾蚊㗎啦,想自己學識整有咩問題
咁你咪google囉
上面又教晒你又話唔識,想點
原來你有讀解障礙ok
line link咗電話號碼vpn都無用
都叫咗你google架啦
原來你幾蚊都無添
開個台灣apple id 重新down line會唔會有用
好啦,我好心d講返多次你睇
而家係vpn入唔到做台灣ip呀
我試哂d vpn app,試哂搵到嘅ovpn file

邊個話綁咗電話,日本store嘅貼紙我買咗200個都有啦,叻唔切
我都有諗過,可惜成屋淨係得an機
識貨, 我已經買哂佢全部STICKERS, 係差台灣同日本版買唔到
識貨
轉日本ip好易,識郁嘅超得意,快啲整嚟買
係台灣好少免費俾人轉過去嘅server,所以而家就淨係爭呢個台灣限定
係咪轉日本IP就買到? 冇研究過
唔知ios點,an機就只要個line無綁電話號碼,閂咗line,開個vpn app轉去日本ip先開返line就買到
俾埋link你
https://line.me/S/sticker/1290488
如果巴打用到邊個app轉到去台灣都講聲,功德無量
我就係想要呢個
我仲搵左朋友幫我係日本買佢啲周邊, 最近出左一堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞