水火不容!調查發現單身 Android 男難追 iPhone 女

59 回覆
7 Like 19 Dislike
又幾岩 見男仔用細牌子既a 記 有少少減分
唔關有唔有錢事 係感觀問題

邊d先算細牌子
用電話用到玩歧視onon99
特朗普係唔係好難追老婆
講到尾你有錢用部三星67都溝到女啦
on9 ,大撚把毒撚用iphone 未又冇女

咁都有得賴
召喚mr.A

Android based on Linux, Linux based on Unix
iOS based on macOS, macOS based on Unix

本是同根生,相煎何太急
講真我覺得部機新唔新淨緊要過咩牌子囉
有時見到啲人部機爆mon又唔整/換
部機殘到唔尋常仲反胃
Android phone + iPad 點計
我用an機女友iphone少數派
電話iPhone ,平板android雙修

iPad=平板

此post已完

heidi?
咁都可以打飛機

LM
屌,唔怪得啦,原來關部手機事,唔係我個樣唔得
屌,唔怪得啦,原來關部手機事,唔係我個樣唔得

接受現實啦
如果你係吳彥祖,用大哥大都有女
拜金就拜金啦屌 咁多籍口
得手後,轉用 Android 會否分手?
iPhone =apple親生仔=一直有update/upgrade =有前途
Android =自生自滅(除 pixel/nexus外)=冇得update/upgrade =冇前途

明未
用android 大部分係毒L
緊係負評
用windows phone
點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞