大家都別再怪達哥了 他也很無奈

83 回覆
120 Like 184 Dislike
他內心也不想用簡體字的 可惜他收了廠商宣傳費不能轉game
學會接受吧 由最初的承諾不會收錢打機 到現在收錢玩簡體字game
佢直播講???
垃圾遊戲收了錢 也是要打完的
佢今日直播講???
利申我未睇
達哥也深知自己是中國人
有責任發揚中國文化
教化中國香港人
佢今日直播講???
今日冇睇
原谅达仔了

利申: 我电脑系统只有简体, 英文又无简体咁方便, 我无得拣
我明知个系统得简体我都照用, 但我无得拣
怎麼那麼多人負評
你們要反達哥了嗎?
你媽b
方便就用吧 支持!
其實佢如果收錢 有動力做 觀眾睇得開心 咁有乜問題 達個係人 都要錢 咁執着話以前點點點 你哋聖人定和尚?咁高級唔用錢? 你哋係達哥唔係 佢只係共眾人物都要有錢賺
人係會變 以前佢話唔收錢打機 係以前 或者佢以前唔雖要咁多錢 宜家收錢打 有冇令直播質素降咗好多?觀眾有冇話唔好睇好悶走咗一大堆?
唔洗搵食牙 😡
你養佢? 😡
是 家陣佢每隻玩既遊戲都是收了錢才玩的 我也接受了 牠現在用簡體字我也開始接受了
簡體字繁體字都是中國文化
大家都是中國人
為何不包容一下呢?
怕炒車睇返重溫先 屌
唔使黎d小學雞 明你既就會明
达哥一星期五日每晚都开台陪伴我们,还要不停地说话,请问有哪位主播会做的到呢
请珍惜达哥
理*
好撚好笑囉,笑到啲腸呀胃呀都跌埋出黎
做多咗啦,plague tale唔係主機獨佔game ,仲要係細廠整,連正體中文都唔整,點會哂錢喺香港宣傳啊
達哥沒收錢也堅持玩簡體字幕?
話自己打機唔係為賺錢、唔講粗口、唔食煙 偽君子達,算吧啦
一起底全部post都係踩達哥
小弟已經睇左重溫
咁呀達哥就做左個聲明
達:咁呢係遊戲之前 我個人就鼓勵大家用繁體字

我自己都比較喜歡繁體字咁呀本來呢就諗到好多野既 準備想同大家講下嘅

不過諗深一層就覺得大家睇左達哥就知份人係點架啦。。。 咁呢真兄弟就自然會了解我 我都冇需在要去多講D咩架啦,講太多

因此我選擇D咩呢都係想大家去享受個遊戲咁樣既姐

咁呀如果你地一定要執著去討論呢 咁我就唔陪你地啦 唔好意思啦 下呀

咁呀繼續遊戲啦 我自己都幾鐘意好特別 lo

一個法國細遊戲開發公司做既 用心整,製作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞