大家都別再怪達哥了 他也很無奈

83 回覆
120 Like 184 Dislike
小弟已經睇左重溫
咁呀達哥就做左個聲明
達:咁呢係遊戲之前 我個人就鼓勵大家用繁體字

我自己都比較喜歡繁體字咁呀本來呢就諗到好多野既 準備想同大家講下嘅

不過諗深一層就覺得大家睇左達哥就知份人係點架啦。。。 咁呢真兄弟就自然會了解我 我都冇需再要去多講D咩架啦,講太多

因此我選擇D咩呢都係想大家去享受個遊戲咁樣既姐

咁呀如果你地一定要執著去討論呢 咁我就唔陪你地啦 唔好意思啦 下呀

咁呀繼續遊戲啦 我自己都幾鐘意好特別 lo

一個法國細遊戲開發公司做既 用心整,製作
喂講真
連登仔咁大影響力咪繼續反達哥囉
你班毒撚 似似反人都愈反愈紅
大J 波子 YY反足廿年啦
有霉過咩
屌你班廢閪現實根本零影響力
反飽佢囉屌 達哥收皮再call我啦
評分比啲垃圾作品仲低
個政治任務就真係用心整作
共通點:受眾都係小學雞

以前達仔啲觀眾都係社會人、大學、中學雞
而家放棄晒佢地,為左班小學雞唔講粗口自帶filter,製造圍威喂集團
YY受眾係小學雞
條team百鳩幾人
5*5**gathering 每年車幾千個三大仔出黎
第一年教果班野都做緊啦
訓醒未

不過都唔重要 都係果句
收皮call我
係 好似講埋我撐共產黨
你班港狗收撚皮
咁你捨得放你電話出嚟未
反大J 波子會唔會就係今日撐緊達哥班盲粉
Ching 心水清我達朝盛世 就算改係抖音直播一樣咁多人睇
屌達哥不如屌中共
依家中共係聯合國申請解除正體中文做正當語言
新term 共眾人物

收錢打機變相會偏頗隻game
你無得鬧 無得屌 一味話好
咁樣好睇咩?
喂講真
連登仔咁大影響力咪繼續反共囉
你班毒撚 似似反人都愈反愈紅
689 林鄭 陳茂波反足廿年啦
有霉過咩
屌你班廢閪現實根本零影響力
反飽佢囉屌 中國收皮再call我啦
咁佢有冇咁做? 又或者佢有冇咁做? 隻game好唔好玩 佢係全程直播 好壞都俾觀眾睇晒 有冇必要再特別讚或者彈?
其實有都唔奇
Ching 識唔識分developer 同publisher
E.g world war z 同依隻係同一個publisher (focus home interactive)
你不如諗下達哥點解會玩world war z
最初唔係為賺錢嘅
但打打下咁出名又大把job接
達哥邊有咁講過

咪屈啦
岩岩睇到原來gameplayhk玩呢隻game都係用殘體
佢應該要改名做gameplaych啦 h乜撚野k
最9憎殘體字
佢channel條片下面都好多人屌9佢用殘體呀
但係兒登就隻字不提
而家係唔撚係玩隻眼開隻眼閉定係玩選擇性失明先?
定係玩針對呀?
其他人/嘢用簡體就屌赤化
屌達哥用簡體就係連登仔恰佢
搵食啫
⠄⠄⠄⠈⠉⠁⠈⠉⠉⠙⠿⣿⣿⣿⣿⣿
⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣀⣀⣀⠄⠄⠄⠄⠄⠹⣿⣿⣿
⠄⠄⠄⠄⠄⢐⣲⣿⣿⣯⠭⠉⠙⠲⣄⡀⠄⠈⢿⣿
⠐⠄⠄⠰⠒⠚⢩⣉⠼⡟⠙⠛⠿⡟⣤⡳⡀⠄⠄⢻
⠄⠄⢀⣀⣀⣢⣶⣿⣦⣭⣤⣭⣵⣶⣿⣿⣏⠄⠄⣿
⠄⣼⣿⣿⣿⡉⣿⣀⣽⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡆⣀⣿
⢠⣿⣿⣿⠿⠟⠛⠻⢿⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣼
⠄⣿⣿⣿⡆⠄⠄⠄⠄⠳⡈⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⠄⢹⣿⣿⡇⠄⠄⠄⠄⢀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⠄⠄⢿⣿⣷⣨⣽⣭⢁⣡⣿⣿⠟⣩⣿⣿⣿⠿⠿⠟
⠄⠄⠈⡍⠻⣿⣿⣿⣿⠟⠋⢁⣼⠿⠋⠉⠄⠄⠄⠄
⠄⠄⠄⠈⠴⢬⣙⣛⡥⠴⠂⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞