hi 淡友(683)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
講左架喎 食得喇 等聽日啦 又差唔多到阿妹出場
跌返200點熊軍先好high
果啲唔係時間值....同埋轉下月倉要計除淨所以會低啲....你現貨到時都會扣番...
期都唔公平既
現貨28000 如果開你27500你重沽唔沽?
又有時間值 轉下月又食300點 你重沽唔沽?

你訓醒未,低水大部分都係因為派息會除淨,好似今個月就低2百幾點
而剩低果小部份就99%春江鴨黎現貨賣唔切先賣期,呢d 時候就跟大佬搵食啦
我今朝開早左..
開完即奶左五十點止蝕

然後即彈..
我屌
晏d再入過牛先
50點姐係50*50?
想入多轉牛
我都等緊不過好似有d貴 入左通知聲
咁你又瞓醒未 牛市高水幾百點呢?
如果頭先摸頂家姑左巴打勇者 抵fat
62161定61463好呢
我暫時練緊trading. 所以開左plus 500 玩0.025 張大期
1 點1.25
真係想試玩期可以開黎玩下…

TRADE 到熟先好返SPTRADER
一點十蚊…
輸幾下你就會淆
今日被撚咗幾巴 唔玩了
棄械
又升返
期都唔公平既
現貨28000 如果開你27500你重沽唔沽?
又有時間值 轉下月又食300點 你重沽唔沽?

你訓醒未,低水大部分都係因為派息會除淨,好似今個月就低2百幾點
而剩低果小部份就99%春江鴨黎現貨賣唔切先賣期,呢d 時候就跟大佬搵食啦
咁你又瞓醒未 牛市高水幾百點呢?

咪就係春江鴨話你知搶唔切現貨買定期先囉,重唔跟?
想靜雞雞 成日講出黎都無好野自己睇位入喇清
如果1點1.25好似仲少過牛熊?我宜家玩1格100蚊 1格差唔多10點 係咪都1點10蚊?

利申 咩都唔識9up
果個巴打日日牛呀熊呀咁叫, 但永遠估中果d先係真話.

你sort返佢叫人加沽前幾分鐘講乜就知.
諗諗下又升翻
牛熊??
一張細期=10手牛熊
1點100 = 2 張大期
既然玩法差唔多又唔使打靶 又差唔多點數 點解仲咁多人玩牛熊?
牛熊本少易買
唔洗期貨戶口都買到嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞