感情問題 入嚟留低條腳毛啦

38 回覆
0 Like 0 Dislike
佢 唔 鐘 意 你 呀
同病相憐 但我應該慶幸佢好狠心
做到出曬面 同朋友講我唔夠好 我等 然後再表白多次 然後一句sorry就block咗
好撚sad 表咩白 唔表白都仲可以默默守護人
原來唔係你話鍾意就可以對人好 人地唔受做乜都無用
好似好on9 但我真係好想要個答案
好想知自己衰咩
我覺得呢, ex還ex, 新對象還新對象
你為左個仆街ex, 就定型左"個個男仔都玩玩下", 再拖住新對象, 其實對新對象唔公平
你應該放低成見, 清楚了解下呢個新對象

你可以同新對象講下你既困擾及難處
但你同ex點相處, 你點俾佢hurt, 你又點樣挽留佢, 呢d你就盡量唔好講, 對你將來同呢個新對象發展無好處
佢既"快"應該唔係指時間
而係你地都未發展互相有feel互相鍾意, 咁又點樣可以表白呢?
 屌 以為大家都有好感
表白先黎衰 on撚9
如果你係靚女,主動送上門男人唔會唔食
仲要送上門2次都唔食
重點係如果你正常樣,個男仔唔會開到口話你唔夠靚
講得出唔夠靚已經係代表覺得你樣衰
對佢黎講只係一個樣衰女人瘋狂溝自己,仲要表白2次
人地block你好正常
但我出街都有人抄牌喎未至於樣衰姐
不過佢唔鍾意我嘅 點都係煩到佢
驚都正常 但唔通一世都stay係呢到位 唔再拍拖
就算傷害都係成長嚟
其實都知佢對我冇feel 係我死唔放手姐
冇feel 你做咩都冇用 利申 我成日請佢食甜品 用左成個月畫左幅素描俾佢(唔叻 但係靚既 因為印住黎畫 不過都好考耐性素翻d光暗岀黎)好熱血 不過d冷水好凍
都係,我都應我鐘意人
宜家大都有keep住傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞