感情問題 入嚟留低條腳毛啦

38 回覆
0 Like 0 Dislike
比個男仔拒絕咗 block埋 好頹
渣架
死因係咩
有個男仔鐘意我,大家的生活方式都幾相似,識左都有年幾,對我幾好,好體貼會關心我之類
我對佢都有啲好感
但我一諗翻之前ex綠我就好怕比人再傷害,唔想再拍拖
渣架

有個男仔鐘意我,大家的生活方式都幾相似,識左都有年幾,對我幾好,好體貼會關心我之類
我對佢都有啲好感

你咁諗就一世都唔好拍拖啦

俾個機會自己,被帽又如何
死因係咩

我都想知
我對佢都有啲好感

就算知會被拒絕 都係表咗白
死因係咩

我都想知

你同人有幾fd先
定係你望人幾眼,唔識佢,就表左白呀?
原來我唔搵佢
佢真係唔會搵我
一直都係我自作多情
我對佢都有啲好感

就算知會被拒絕 都係表咗白

佢有同我講話會証明比我睇
我第一個反應就話 唔想拍拖,個個都係玩下玩下
但有心郁郁
我對佢都有啲好感

你咁諗就一世都唔好拍拖啦

俾個機會自己,被帽又如何

唉,我都唔知
第佢再同我傾之後
再講比佢知

真係唔熟不過個排有message 其實我都明知失敗 但都表咗白

真係唔熟不過個排有message 其實我都明知失敗 但都表咗白

唔熟都夠膽死表白
你同佢就算日日message都唔代表d咩

唔熟都夠膽死表白

係囉 都唔知個陣發咩神經
不過佢同朋友講話我唔夠靚 可能都係死因

唔熟都夠膽死表白

同佢講叫佢蒙頭入閘啦
太快表白 嚇親人
太快表白 嚇親人

半年啦其實
唔熟都夠膽死表白

同佢講叫佢蒙頭入閘啦

會認錯係男人

同佢講叫佢蒙頭入閘啦

會認錯係男人

有西就得啦
同佢講叫佢蒙頭入閘啦

會認錯係男人

有西就得啦

應該感恩佢唔係啲咁嘅人?
中意左個同事 佢知我中意佢 我都講曬岀口我中意佢 不過一去到問佢中唔中意我就唔應 剰係一次講話唔會談辦公室戀愛 雖然佢對我既態度一定唔會係中意我 但係佢一日唔正式拒絕我我都唔想放棄痛到已經分唔清係中意佢所以繼續等 定中意心靈傷害既感覺所以想繼續愛落去
中意左個同事 佢知我中意佢 我都講曬岀口我中意佢 不過一去到問佢中唔中意我就唔應 剰係一次講話唔會談辦公室戀愛 雖然佢對我既態度一定唔會係中意我 但係佢一日唔正式拒絕我我都唔想放棄痛到已經分唔清係中意佢所以繼續等 定中意心靈傷害既感覺所以想繼續愛落去

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞