其實avg3 thanos上船搶空間石果到...

160 回覆
405 Like 13 Dislike
可能侏儒星原本得兩個人呢…
其實打穿架船咪得囉
Asgardian真空死唔去
Thanos就難講啲
Loki同thanos傾過下計炸喎...講過下野就已經知Thanos勁過Thor+Hulk?!
咁有冇係loki面前show過自己有幾打得呀
Loki講個句「we have a hulk」已經證明佢唔知Thanos勁到呢個地步啦
即係又係要拍到出哂黎先叫存在過
喂如果你跟左個大佬佢俾成隊軍隊你仲要係成隊異形咁加殘忍成性既生物你去攻一個地球而只係為個方塊 你會唔會都會諗下呢條友癲起上黎佢唔係人咁品呢
咁你擺明係見到你對上條回覆你先咁講,連語氣都一樣
咁點解Loki會講「we have a hulk」呀
Loki根本唔知Thanos實力去到邊呀
咁如果有條友係你講完人之後又覆人一次話人扮野係咪又係你既應聲蟲呢?
你做人做到咁辛唔辛苦呀 好笑咪笑囉
你有你既道理
唔會有Hulk 2嫁喇,本來既main cast都唔係度
好難寫到d咩出黎
你有你既道理 不過你話佢兩個唔識既就真係有啲忽然粉絲feel
No offence man
唔使一定要出二既
如果當初係Norton 繼續拍成件事都唔同好多了
剩係佢出場同唐尼對手戲已經
大家,我想問銀河王夠唔夠thanos
你都岩 如果loki聰明啲係會諗到你所講既可能性
但可惜依家係套戲到面佢就係冇咁醒 低估左Thanos
而樓主所提出既野全部都係係佢已經好清楚所有角色實力 邊個夠邊個打 邊個唔夠邊個打 全部一清二楚之下提出
係呀,樓主真係好撚醒
其實根本啲人一時醒一時又諗唔通啲野
其實Thor3入面loki既心態已經改變左
明知Thanos殺到黎唔夠打都唔用空間石自己一個走佬
當連Hulk都輸埋就用自己條命救返Thor
佢有講過咩呢一幕
見到唔識嘅人上你隻船呢句已經唔洗睇

重睇啦
洛基應該係唔識用,avg1佢都唔識用要放部機上面先開到門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞