其實avg3 thanos上船搶空間石果到...

160 回覆
405 Like 13 Dislike
合理
粒石偷番黎 點會隨便拎番出黎
其實Hulk都幾慘,自從打完Thanos之後就驚撚左
龜縮唔出黎,去到Endgame直頭冇晒戰鬥力
你又岩喎,所以我都係估
睇多次無限之戰睇下有無頭緒先
錯怪左肥絲大隻
咪on9囉佢
即係咁 你同你呀哥係神 你呀哥仲要識放電 而且仲有隻之前打到你柒下柒下既Hulk 然後有個唔識既人上你隻船搞事 請問你會打定走?
完全唔關事,件事發生係Dr. Strange睇未來之前
侏儒星佢好似殺哂
以為hulk夠抽嘛點知會咁柒姐
個個地方都一定有啲視死如歸既戰士士兵
佢一路滅人口一路都遇到咁多唔同既物種
邊會諗到地星人呢班復仇者竟然會去咁盡
所以endgame咪交待返THANOS因為咁而明白宇宙間總有復仇者呢班願意去到盡死守既人存在 先決定唔再滅一半而係滅哂再重造 同時亦因爲咁決定唯獨要對地球殘忍啲 因為當下佢都忍唔撚住被感性影響左理智要直頭親手搞掂成個地球佢
你懶係諗到人地諗緊咩而又忍唔住要連覆人三次好似好獨醒咁得真係忍唔到笑
咁你重點想表達咩 又唔係討論
而家隻手仲要跛埋,黎緊佢唔方會有d咩作為,除左cameo
導演有解釋 hulk唔係驚 而係唔想再幫BRUCE做任何野 寧願唔再理佢/佢地
再者我諗點都唔會改到HULK會咁就驚嘛 佢係遇強愈強同埋只要憤怒值上升佢就愈強
即係咁 如果好耐之前你同你阿哥阿爸唔撚妥 而你之後流落左去一個地方跟左個大佬而按道理你應該知個大佬有咩料既
你之後唔跟佢但再見到佢個陣 你會打定走?
最重要 點撚樣唔識
都要佢去睇先得架
好似雷神二咁 佢唔去睇開都唔知原來JEAN唔撚見左
雷神唔心靈感應佢佢都唔會追蹤到睇到佢但仍唔知佢實際位置啦
Hulk出場嗰時啲人民死哂啦喎
真係想睇Norton 版HULK 張力應該仲大
同埋戲份劇情一定正常好撚多
笑咩都要管 包大人好大個官威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞