閨密母女齊齊去蒲吧 靚媽再婚乖女感安慰

225 回覆
177 Like 33 Dislike
幾時開始未婚懷孕,16,7歲就比人中出等咁肉酸既事變左一件值得自豪既事?
幾撚時有負責任 唔係佢養係佢ex養架喎
你驗下眼好
咪係,無經歷過學業功課青春期每天朝見晚見煮飯洗衫做牛做馬等既磨擦,變成酒肉朋友得閒煲粥請你食飯送你禮物既相處,梗係無代溝

仲有,老母自己都讀書唔成未婚生子婚姻失敗,無能力談教育,識既就係陪玩陪食,有咩值得驕傲

你話真係由細帶大我就真係服了

同埋個撫養權判咗比爸爸一係女方個底差,或者根本未玩夠無心爭,依家就黎話錫個女
傻仔
吸毒呀你講緊 諗下野啦 講到去玩就同吸毒一樣咁你阿媽師奶保守喳係咪教到你都係三步不出閏門咁呀
有老母ig未?
唔使拉落去都知十個有九個留言都係母女檔/我全都要

利申:我都係
其實呢 我係講緊負責任生個bb出黎 可唔可以唔好扭曲我意思
Sor
激動得渭,無理解晒就是但quote
蒲吧仲叫乖女
呢個年代對乖女既要求咁低
有幾先苦?
個女跟夫家佢都唔洗湊
唔係邊有得佢教女教到咁風流
玩就佢包辦,照顧就交比人
咁個阿媽係有眼光。

揀左個好男人,只係離左婚啫。
咪撚臭係
個老母最偉大咪係懷胎十月同生出來嗰下
乜撚意外懷孕就算射入咗唔想生出來跟本就有時間同方法去避孕.
唔好話唔知射入去 女一定知有冇畀人射入.

由BB出世養育到成年呢個階段提供生活,教育上一切所須呢啲先係做父母真正責任. 問心佢老母呢方面唔係冇 但佔比例來講男方一定多架喇.

計我話真正偉大同負責任係佢老豆同家人 養育個女起居飲食健康醫療書簿學費,冇男方金錢支持就冇今日嘅快樂.

BTW:老母啲日哦夜哦 成日逼你飲湯,食包薯片又話熱氣冇益,廿度都叫你著多件衫
對住電腦睇壞眼,一話鍾意食嗰樣餸就煮足四,五日
當唔再一齊住或走咗 其實都係一種暖在心頭嘅回憶.呢種角色反而父親好少畀到
幾年後離婚,個女跟老豆
個老母好極有限,而家嚟洗底
後父每夜都煩惱
佢養就話姐
佢老豆養
一次黎唔駛煩
個女p到成個城之內咁
連登狗係咁上下水準
真係幾後生
睇片麻麻地
「嗰個階段佢未必分到真假,趁我仲可以陪佢,就帶佢去行下」

人地講明行下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞