英冠升班附加賽討論區

414 回覆
3 Like 1 Dislike
維拉終於上英超了
列狗
輸比六隊
咁反而失去左附加賽的意義
打和高排名晉級咁不如直接第三名升班
仲有wes morgan, Lee camp, chris Cohen
難得平均年齡仲要幾後生
今季計埋聯賽兩場,3場波加埋贏打比7:1
估唔到就係輸最緊要果場
卡斯拿連英冠都打唔掂
最錯走去簽皇馬果件傑高卡斯拿
又唔係勁
今日同聽日會有兩場英甲附加賽次回合
樸矛對黑貓(首回合0:1)
查爾頓對唐卡士打(首回合2:1)

病貓
黑貓又係季尾自爆搞到冇得直升,very on9
巴頓做到嘢
成季黎講輸真係唔算輸得多,但和波太多
黑貓有幾個由英超跟埋落英甲既球員(卡達莫,奧維度)果堆球員仲逗緊英超果份人工,大約3-4萬鎊周薪,需知英甲球員平均周薪只係2000-2500鎊周薪,黑貓最少有幾條友拎緊比平均周薪高十倍既人工所以即時升唔返都幾大獲

最後7場,邊有咁撚賓周架
英甲3-40k已經好誇張
What is the average salary in other English professional football leagues?
The difference in salary between the Premier League and lower leagues is very big. In the Championship the average salary is between £7,500 and £8,500 a week. The top players in the Championship can earn around £80,000 a week. The average salary in League One is between £1,700 and £2,500, and in League Two it’s between £1,300 and £1,500.

英超同英冠既平均周薪比英甲英乙真係高出一大截
3對6呢個唔公平嘅平等關係 已經令第6賺咗
點都要比返優惠第3
唔係拎第3嚟做乜
英冠好似好少第3贏到附加賽
擺喺其他聯賽 第3已經升咗
佢第3 得33%升班率 咁都多?
鬥穩定 聯賽打46場緊係排位高嗰隊穩定啦
"多"同"最多"係兩個概念
"最多"係次數 呢樣睇數據就得
不過算啦 第三當然係最穩定
只係未必比其餘兩隊強
英冠強隊會俾英超執骨
上下半季根本兩隊波
playoff都係唔想有球隊食老本或者冇目標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞