【緊急求助】咁夜邊到搵到影印鋪

246 回覆
202 Like 46 Dislike
冇事既,Interview 冇人會睇你咁大份資料架放心。
舊can 係咪泛亞嗰到?
我記得poly個拉巴好似係Pacific Coffee嗰邊?
我連身份證副本都唔記得影
巴打 幫你打咗去問

Tuen Mun Town Plaza Phase 1 個間7 仔有影印服務 前提你真係A4 影印
hkdi24 乜人都印得
收到
多口問多句 我如果影印埋身份證佢部fax機影唔影到
btw 萬分感謝
7-Eleven (Tuen Mun Town Plaza Phase 1)
Tuen Mun Town Plaza Phase 1 Block 5, 1號 Tuen Shun St, Tuen Mun
2451 7973
https://goo.gl/maps/BTKUZnBvN3SvmPhr6

Google map 都俾埋你
打上去7-11客戶服務熱線問佢邊間有影印
然後叫佢打去鋪頭確認 你跟手去印 祝你好運
你直接打去問 2451 7973

但建議你double confirm 係咪我講個間
其實唔怕 但我要影印身份證 無理由email張身份證俾巴打印掛
依家打去
紅磡火車站A出口過天橋直行
見到得兩層嘅 大大隻字寫住VA
落樓梯到底轉右, 早上7點半應該得嗰度有學生

24你正常就入唔到去,E座門口有保安對學生證
你求其搵個學生幫你落去印就得
打左去 佢話要a4紙先得 我印唔到身份證
祝你好運
打左去 佢話要a4紙先得 我印唔到身份證
收到 會去試試
屌~~~~7-11搞唔掂啊
等陣 幫你諗緊計
真心定弱智
全香港所有酒店都可以印
24小時23百間任你揀
洗鬼咁煩咩
比錢就得
一定會幫你印
用ps save a4 size白底sd去7仔?
唔該晒大師
目前我ready左會去poly搵下有無善良大學生幫手
但驚會有意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞