【緊急求助】咁夜邊到搵到影印鋪

246 回覆
202 Like 46 Dislike
屯門元朗天水圍荃灣荔枝角長沙灣太子旺角尖沙咀佐敦
以上地區以及其鄰近地區都好近我

真心邊區無乜所謂 有得印我死都死過去印
都係入大學D 24小時圖書館搵人幫你影
而家EXAM PERIOD 應該有好多人
幫你推下
明白既 我會試呢個方法 只不過想搵左個方法打個底
萬一大學無人/搵唔到大學圖書館/d大學生唔肯幫我乜乜乜 n咁多意外
我驚死
thanks bro
不如你早啲去旺角中旅啲影印鋪印好過 好似七八點開
Poly 24
真? 我唔介意早班車過去影印
之前讀書交final試過 好似八點幾有一兩間開
上google 續間seven 打過去問有無影印服務 如果無嘅就試下睇下有無啲咩網吧有機會有呢個服務 貴啲都要俾

再唔係就走入機場 但呢個有啲誇 自行考慮
係有 但有都話冇
老老豆豆,你真係心急咪行去屋企附近嘅7仔望望
我記得無影印機都可以用fax機幫你copy
interview文件用fax機d紙交會唔會有d臭串?
真心問
因為用熱感紙印 印出嚟效果差 廢事啲客投訴所以會話冇 如果你唔介意可以同佢講
酒樓 酒店 樓主急到瀨乜都試下
做7仔
上google 就咁打 7-11 應該有啲分店電話google 會有
咁仆街 有無咩方法逼下佢

但係其實我見唔到間7-11有影印機 佢係入office幫我印?
好過無呀巴打
屯門元朗天水圍荃灣荔枝角長沙灣太子旺角尖沙咀佐敦
以上地區以及其鄰近地區都好近我

真心邊區無乜所謂 有得印我死都死過去印
用fax機印
Poly 拉把24有個printer

你7點半到poly舊can 求其搵個人幫你print

我諗大部份人都肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞