[輕鬆入樽] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
就係牙標當年認受性咁低

所以Wilt個d野都要大打折扣
真心柒撚到喊
OK 笠水 完 thanks
佢真係唔記得自己講過D咩架
你地真係唔識長大
細過得閒係咁上黎互屌 人地要開工覆慢咗咪屌柒人笠水囉
到我要開工 自自然然有同理心架喇
屌那星 一成不變
我精神上勝利唔同佢出去隻抽就精神上勝利
比人屌到手震震駁唔到回力鏢發發聲就叫人出黎隻抽
我真係分唔清邊個先係精神上勝利了
你估依度班撚樣做野多定讀緊書多丫拿

救命呀好撚mk真係
仲要講到自己而加好成熟咁
自己開撚左個頭唔撚屌埋落去??
老老實實啦
你屌我先架wo 你得寸進尺先架wo
做咩比我屌到野都駁唔到一句淨係識叫人隻抽?
淨係咁講 網上面全部人嘈架出黎隻抽就搞掂啦 洗乜嘈咁多
你網上面有網上面你自己個角色架嘛 全部人匿名架wo
將自己現實個角色擺上黎就惡撚曬咩
咁真係好睇你Mon Post覆Post時數
起碼真係有野忙既 仲撚會同你屌足十幾頁咩
我要扮忙既 唔會近乎一場常規冇睇過
一場Live post都參與唔到幾頁
有啲野扮唔到
唔好嘈啦,早啲瞓聽朝一齊撐金塊
準備出局啦食蕉
殺左閪先
利申,聽朝返工唔睇
其實冇咩慘唔慘 你大個仔喇 我嗰陣得閒咪逼人回得快囉 換咗角度 其實我都會忙 依家睇果時咁屌Sunny我自己都好on9 逼人秒回
唔通好似你咁一成不變 cap晒咁多人圖以為自己好叻咩
你想行番鄉土個套死番去鄉土啦鄉土仔
講緊自己好成熟好撚大個人 打口水交比人撚到惱羞叫人出黎隻抽當嬴左你肉唔肉酸D呀
你係你講到咁成熟就唔會同班刺狗罵戰左咁耐啦

多撚餘
得閒屌喇 冇話唔屌 有覆一定屌
我唔得閒同你屌果陣又怕你悶chok住條氣
最好一定約架喇 已經有先例唔洗覺得有咩問題
想笑死人咩呢啲垃圾隊
一Part Part既姐 你會唔會件件事個處理睇法都完全成熟掛
你屌我皇 我咪屌柒你 其實好簡單 冇變過
你講得岩 過多排 睇返覺得無聊咪覆都廢事覆
你覺得打口水交邊個拳頭硬啲就邊個贏你咪繼續囉
大家四口六面睇住曬 邊個柒大家心裡有數啦
一齊出局啦你地
肥仔抖夠未都成問題
唔撐塊Jokic 咁dirty
撐會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞