[輕鬆入樽] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我有冇話過出黎隻抽呀
應撚左我上面先啦
做乜撚野上年就話jer鳩我 去到前排又改口話聊鳩我 再到而家聊我出黎隻抽呀
口拗唔完啦操肌操到塞撚住個腦咋傻仔
反占先鋒
好耐冇見
話有做gym 大大隻隻咁掛
冇話唔夠人講 先得口拗唔完
ShaqTin Fool MVP 計埋得唔得?
咁既閪樣囉
點解會變呢 因為你真係好撚廢青又要逼人長期Mon post覆你 有時唔得閒覆見你好嬲又解決唔到件事咁
不如約喇 唔洗搞咁多
我覆咗喇 你應唔應約啊?
講真覺唔覺wilt比人吹大得好緊要

佢只係一隻數據狗
根本就係60s嘅閪書
佢啲資料真心太少
我同你講 約我唔撚柒會同你約架啦 你唔洗再問
你想打口水交我幾時都得 當然等你好抽D先啦
都係果句喇 覆多十幾廿頁都係你一句我一句
屌黎屌去 想完既最好約 出到黎咪知咩料囉
我就buy火清老鼠 宇清既
反正覆多一千個回覆都係loop and loop
不過你都係笠水 要打字既sorry了 明日要上班 訓先 得閒再屌過
我有樣野真係輸咗比你 冇你咁廢咁得閒
又話自己忙睇到咩咪覆咩 即係冇追晒就抽水 又露底🚗🚗
Ok 笠水 真鍵盤戰士
嘩 我以為有幾兇猛 比我串多兩串 會話約囉
對你好撚失望
咁問你一句啦 你之前到底點樣唔洗打字就1打29
定話是鄉土仔都咁撚勇武直接出黎拳頭講野
仲話jer撚到我仆街 比我jer撚番轉頭
鄉土仔就番番去執牛屎啦
大佬 星期日啊 臨訓玩電話 覆晒有咩問題?
占狗黎講佢真係算廢
以前四天班起碼都會掉d數據出黎同我拗下
條傻仔就淨係識屌你屌你
出黎做gym!
on9到
諗番起迪迪仔當初既氣焰
[籃球要用腳打架]2017-2018 NBA 季後賽討論區(123)
https://lih.kg/ajvfAweZ
咪講咗以前得閒啲 依家忙啲冇咁好精神同你互屌幾十頁
到底要解釋幾多次 都係果句喇你精神上勝利有咩意思 約唔約唔約我真係訓
秒左
咁耐年前,仲要對 Bill Russell隊名人堂塞
唔好反啦,反閪輸咪算
以前我冇體諒Sunny
原來做完野真係好累好忙😭😭😭
果時我比較得閒 事實如此
做占狗做到跪抵奶湖佢都算柒 當年何必去咁盡屌湖狗
得啦威啦 唔約呀縮番入老母個閪度
攬住媽咪同佢講岩岩係網上比人屌到成隻狗咁叫佢出黎隻抽又唔肯啦
好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞