如果Falcon拎起個盾做隊長出一套戲你會唔會想睇

114 回覆
119 Like 1849 Dislike
嚇到我即刻去google Faclon,好彩未發生曼加拉效應
Chris Evans咁靚仔,無左即刻唔想睇
有翼 唔駛飛盾啦掛
CA3 好似暗示過bucky係thanos殺到之前
已經解凍左幾個月wo...
黑豹好似仲安排bucky係農地生活過一排
點睇都唔似因為thanos殺到先解凍

但其實bucky唔一定要好高調咁打住CA個名出黎行動
可以選擇隱藏真正身份 暫借steve身份行事姐
出發點都係想繼承steve意志

而且 BW都有自己血腥既過去
SW亦試過害死唔少人同幾乎幫奧創毀滅左地球
甚至hulk幾次暴走傷害過自己隊友 成個城市
其他人咪又係接受到
我諗佢地都明大家都有自己既過去 唔會刻意去追究

我覺tony當時咁大反應 係因為個真相黎得太突然 佢當時都好憎CA
但事隔五年 佢肯同CA好返
既然佢對CA既態度軟化
我覺得佢都可以對bucky態度軟化
畢竟tony都知bucky係受害者 tony只係需要時間姐
純粹俾佢拎嚟換套suit賣下figure,過兩集死咗就bucky接收再出figure
“Blackvenger”
Valkyrie幾正啊 雷神3入面同avg4都有啲貢獻
唔好要佢埋falcon同鍋物先堆啦
咁又唔好咁講falcon
Avg4佢都有做過下野,用對翼插死人個下幾型
War machine 先係freerider
咪燒埋演員
Mackie勁正囉
可能RHODEY唔換人個角色會再立體D
其實衰啲講佢係殘疾人士
只係靠套甲
又無獻計

Tony Stark都係靠套甲
但一來副甲所有嘢佢發明
二來佢自己都話除咗副甲佢係億萬富翁、playboy、慈善家
自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞