如果Falcon拎起個盾做隊長出一套戲你會唔會想睇

114 回覆
119 Like 1849 Dislike

唔想

生平第一次負皮自己

I’ll be missing you Chris
冇人取代到三巨頭
其實ca系列已經完左
佢繼承ca個名只係做翻ca既工作
加上佢本身個定位係im入面既war machine
有乜可能會開套solo比佢?
m記黎緊唔計新作 已經有黑豹蟻俠奇異博士驚奇隊長蜘蛛俠銀河守護隊既續集
最多咪係地球有事果陣著套紅藍衫幫手打下
除非有咩意外劇情令佢突然大受歡迎 否則根本冇可能有solo戲

你望下bw都捱左十年犧牲埋先有起源故事
鷹眼都未有 幾時輪到佢
呢條友係咁多套戲我完全睇唔到佢係有咩領導才能
仲要俾蟻俠玩+偷埋野 淨係一個跟班 同war machine一撚樣
唔會單飛啦 單飛邊有人睇佢 除非佢係marvel以外嘅戲都彈起就有可能
同真係拍都要加埋Bucky 先勉強叫開到戲有野睇下
個演員真人又好on9
之後會出套Falcon同Buckey既電視劇,唔知係咪會拎盾
點會呀
Falcon 同 War Machine 搵埋雷神3個黑妹 女武神
可以組成新三巨頭 拍黑人復仇者
鷹眼好似話都會有套劇定有套戲
black dark avenger
少少離題, 但我更加接受唔到係地球智能, 技術位好大可能由black panther 個妹擔任...
冇bruce 冇tony
peter雖然漫畫就係genius level但mcu睇落仲有一段距離

反正...覺得falcon/winter soldier都會隨cap老去戲份慢慢變得更少
咁又唔係咁講
上集avg串鳩bruce個幕其實對我黎講都好深刻
咁鍋物先好佢好多,只少關係上你見到佢同Tony係對等
雙方會起衝突,會有自己立場,緊要關頭互撑對方

雀仔SAM好聽啲講就話同CA價值觀相近
難聽啲講佢由第一次出現到接盾一刻,都只係CA叫佢企就企嘅Fanboys
樓主叫唔叫劇透
拍黑人牙膏廣告就得
AVG不了

放心喎 , 科學組重有佢地都未出
瘦猛猛不了
應該係用黎出電視劇
我覺得CA Falcon有可能只係用黎做過渡
我自己會想Bucky繼承
我反而覺得佢好過鍋物先 不論戲內定戲外
夠唔夠力扔個盾出去反彈接返都成問題可能下次出場成場就係睇佢扔出去之後行埋去執返無限loop
可能要Bucky玩飛碟咁 , 不斷抛返俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞