[ONCE] TWICE 討論區(146) FANCY YOU回歸繼續大發!努力橫掃一位!

1001 回覆
43 Like 6 Dislike
好呀喂 好玩
搞9禾紗既賤種不得好死 死無葬生之地
吉隆坡同新加坡 邊場易d買飛
可惜後勁唔夠 日once 唔興刷mv
已投 仲有IDOL CHAMP 都可以投
係手機DOWN 日日都禁下好方便
每人一日有三次機會投
呢家TWICE第四 同第二,三啲分差唔多 快啲去幫手啦
諗緊聽日搏有冇1F
定直接牛地下好
搏咗聽日先,搶唔到先再牛
專業偶像湊崎紗夏
幫補新聞link:

https://m.entertain.naver.com/ranking/read?oid=109&aid=0004000883&rankingType=default&rankingDate=20190501

如果可以的話,去comment幫啲正面的回覆按下讚
Push
https://twitter.com/twiceology/status/1123503758401368064

A new article got published with the headline "The news that created TWICE Sana's controversy with the era changing is fake" It's gaining comments and upvotes rapidly Comments are exposing and dragging the original journalist who spread the fake news, Media Daily Jang Minhye

好似好多新聞都幫紗澄清返,太好了
良心記者

投票
報道事實同真相係記者天職,只係老鼠屎太多,成班烏合之眾
Idol champ個個
搵唔到係邊到投票
可唔可以教下
睇到了 sorry
個apps叫咩名
到了
睇2集idol room睇左差不多5個鐘 不停拉回
我真係屌撚死啲傻鳩韓狗呀
Sana成個人謝晒呀
等件事冷卻啦,希望有個一位氹返佢開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞