[ONCE] TWICE 討論區(146) FANCY YOU回歸繼續大發!努力橫掃一位!

1001 回覆
43 Like 6 Dislike

首週銷量破女團記錄151011隻
上面先岩
希望下次日輸會計埋入去
【#鳳凰天使TSKS# & @殷志源發電站 & @殷志源貼吧微博 & @TWICE吧官博 & @林娜璉吧_NayeonBar & @BAIDU_MOMO吧 & @PineconeSana中文首站 & @名井南吧_Minabar 聯合製作發佈】◇JTBC綜藝◇《#stagek#》
[E04_190428_720P MKV 高清中字]
[下載戳→] 鏈接:http://t.cn/ESMJUU9 提取碼:muse
[MC:#全炫茂[超話]# ]
[K Leaders:#樸俊炯[超話]# #殷志源[超話]# #sandarapark[超話]# #宥斌#]
[夢想明星:#TWICE[超話]# ]
[看點:四隻國際隊伍展開實力比拼,中國隊活潑可愛,用心跳舞感染現場;瑞士隊不一樣的組隊;泰國隊隻身一人頂住壓力;美國隊四少女清新脫俗;究竟哪只隊伍能獲勝?又發生了什麼,讓比賽不停的反轉?]

B站等下
係咪仲有其他榜
呢個唔係總數?
擔當同專家,啲名越嚟越難分
你講個個係G榜 未有咁快有數字
呢個H榜已經係總數
G榜我地通常都好強
早幾日新聞出咩賣左三十萬既咩係來?
瑜寶清醒個時好鍾意做on9嘢
俞定延 Update lG

唔識形容,雖然知只係工作需要
G榜出貨
就係G榜

Cr. 大法好巴打
姐係總共賣左4x萬張?
G+H
搵食啫 定mo仲要供樓
唔係咁計
H榜係韓國國內唱片鋪既即時銷量
G榜係出貨量 姐係韓國國內加埋海外既銷量
點解T寶G榜次次都咁高係因為海外銷量多
特別係日本 好似佔G榜20幾30%
有錯請糾正我
如果G榜同H榜數量好接近就有回購既懷疑
正常韓團GH比係1.幾 大團普遍有2
H榜都計海外 例如台灣5大唱片日本TR應該未計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞