JOJO黃金之風 阿帕基之死 談JOJO伙伴的死亡意義(微劇透)

37 回覆
8 Like 31 Dislike
雖然咁講冇錯
但係有好多人啱啱入坑睇part5 佢就喺topic寫到明阿帕基死咗
閱讀理解唔好就睇多d 書啦 上少d 連登
出到8仲講頭7代
你講第8代就劇透啦
動畫黨真係避得下
套嘢都成十幾年都仲未俾人劇透到
好似infinity war呢啲幾星期後就全世界都知有人化灰
但又無人屌劇透
咁jojo喺香港一直都算小眾野
避得都唔出奇
呢排動畫化多左啲fans咪咁囉
樓主你冇睇第六部呀?
承太朗一開波就俾神父收咗檔做咗好大段時間植物人
神父有三個替身 最初就白蛇可以將人既替身/記憶變成碟抽出 之後同綠色嬰兒融合變咗C Moon 可以控制重力 之後C Moon 進化變天堂制造 可以加速時間
最後承太朗 徐倫 FF 天氣預報 安那蘇死晒
安波里歐最後用天氣預報隻碟逼神父吸純氧毒死咗神父

贈樓主兩句:

覺悟者恆幸福

只要在面對未來的時候,能看到所有的陷阱而不會掉下去,人生就永遠不會失敗
我淨係理解到你係一個低能

明知個故事都可以覺得比人劇透

震撼多次
真係好on9
漫畫出完咗耐都可以比人劇透
樓主:不要這樣…只要過了這一關,你要我幾條命我都給你!快想起『覺悟者恆幸福』!
樓主好波呀 等你講埋第八部死同伴
ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞