一人一隻難玩到on9嘅game

174 回覆
15 Like 26 Dislike
On9 驚

曾經玩過
不過係草食玩家
都已經唔記得最後點
淨係記得要控制十幾廿條村係一件好on9嘅事
香港窮撚vr 版
sa仲有個任叫你揸搖控直升機追住d電單車黎射
香港online
睇你自己習慣,砂礫矷用薄膜keyboard都打到全作LNN(N)
跟隊sdvx
15上16已經難到仆街
利申4代卡撚咗係雷電 5代未得閒玩
死亡火槍
無個性戰隊
有無人玩過Salt and Sanctuary
有人話係横向ds, 其實都有啲似, 雖然横向但地圖相對自由, 死咗會跌"魂" 最緊要要係打擊感正
反而dead cell 金色裝出現與否好影響進度, 利申:打到fianl boss 死咗又要從頭玩就棄咗, 可能未知個game精粹
插晒入去都會得35%命中

Xcom 世界物理唔適用
boss戰易, 但卒數量多
痴撚線好似幾有趣, 但見啲art style同玩法又驚唔啱玩咁
買嚟玩陣試下囉
反正未夠兩個鐘可以refund 好似係
全成就睇落好撚恐佈
我72小時爆左最簡單先得58/104
Art style係隻game特點
個人覺得同佢嘅氣氛完美配合

隻game可以玩好耐
不過要堅持到玩落去先係最大問題
真係唔係話難
不過真係致鬱到我唔敢玩
全成就睇落好撚恐佈
我72小時爆左最簡單先得58/104

全成就唔係真係咁難,主要係煩

真正難既位我覺得得呢三個
Champion Fanatic同Shambler仲有Baron
全game最難應該係champion fanatic
我用晒啲頂裝去打fanatic都要死一隻+3隻全死門好彩捱左六七下先過到
高dot抗性+有prot+成場打少個+唔知幾時遇到冇得紮營camp狗佢+開場必surprise
同佢鬥磨幾乎必輸,鬥rush就要面對佢血厚

其它野只要玩透左就覺得打傻仔咁打..
Hard mode最難係開荒果頭十個Week
技又未學命中又低咩配裝都冇又少人腳
Art style係隻game特點
個人覺得同佢嘅氣氛完美配合

隻game可以玩好耐
不過要堅持到玩落去先係最大問題
真係唔係話難
不過真係致鬱到我唔敢玩

我入坑都係因為啲畫風太啱我胃口
真係正到無倫 題材又正
壓力呢個設定當時玩真係好新鮮

最鍾意Highwayman真係好撚型
配埋果十幾張官方漫畫睇埋背景同人設仲正

不過好多俾人詬病既地方
平衡性一直我都覺得唔錯 但後期真係麻麻
Shieldbreaker真係勁得太過份
點會無mario maker 啲痴線佬自創關卡根本唔係人玩
Cuphead

第一關已經收左皮
就出2

ps2獸王記最終boss
六種形態輸一場要重新打過
鳥人形態製作組真的打過嗎
魔界村 gameboy空手道

近年就Cuphead. 玩難度可以放假一日7個鐘都玩唔贏一關。明明就覺得好簡單,但又真係贏唔到。嬲到掉手制 咁多年都未試過
誰是智障
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞