CA/ACO招聘(79) 你知唔知親戚朋友知你有offer之後有幾嬲幾傷心呀?下!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有呀 佢日日比人點去換水、換紙、清潔pantry、清潔積水。。。
好忙呀
其實巴打唔洗太擔心住,因為我都係岩岩好10個星期先收到interview
好煎熬

華田春!!!!!
華田春啊

利申:3月6 in
竟然召喚咗煎熬巴出嚟
魔巴, 你除咗負評之外, 仲識做啲乜呀? 下! 懦夫!
aco
同感,明明ca/aco都叫做政府工,正當職業,又唔係作奸犯科,都唔明點解仲會有人踩,有人彈,一係天生睇唔起人,一係就好似魔巴咁考唔到就靠踩人黎提高自己,即係所謂嘅葡萄撚
哈!睇黎你仲未分清楚咩叫現實世界。
網上世界先係真正既內心世界,可以暢所欲言。
相反,現實世界先係虛幻既內心世界,點解?

你上司好黑人僧個口好臭成個頭都係油你會唔會當面話佢呀!
唔會呀嘛,係咪?
你出席朋友婚禮知道條女係百人斬咪又係笑笑口係佢面前講聲「恭喜哂!」
因為個個都戴住一副面具去做人呀,係爾虞我詐既社會個個都口不對心呀!

你去同學聚會以為冇人笑你,係因為怕你難堪。
轉過頭趁你走左即刻開懷大笑啦!
明唔明呀,下?
唔好意思, 我喺現實世界都係真誠待人
你打咁大篇嘢都冇point嘅
唔好放棄治療啦
恥笑左你"朋友"未?

我朋友打算咁樣呃政府,唔知會唔會出事。
https://lih.kg/305213
你繼續活係你個爾虞我詐嘅世界入面啦,如果你覺得咁樣會令你好過啲嘅話
乜你有仲有同舊同學聯絡既咩?下!?

有冇人因為朋友少,親戚關係唔好,唔敢擺酒?
https://lih.kg/450177
可能之前個d對話都係魔巴既親身經歷
一定係 除非唔撚係 你話係唔係
Weekend 春少兩日
今日玩左一日水草
希望下月底前收華田春
又要叫offer春
華田春
我又叫
38線一齊收offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞