復仇者4之後 marvel電影正式收皮

106 回覆
494 Like 65 Dislike
到黑馬漫畫嘅天下啦
Marvel嘅極限已經到咗,跟住落嚟就係我DC發揮嘅時候
留唔住 im thor ca 依3個主要人物
未來marvel 冇得再食住情意結條水 難度就高喇
日本英雄
Marvel已死
原本響美帝果邊冇乜人理?
比盡二線

而家一線
應該話英雄電影正式收皮 ... 一排先

睇都睇到攰啦
Spiderman, Ironman & X-men系列未出電影前都出名,其他就係二三線。
咁點都好過以前來來去去都係Batman 超人嘅
呢個發展真係幾值得期待
元祖avengers以外既獨立電影淨係睇過antman,spiderman
好想睇下marvel點樣用bp,cm,ds個d再build up過個新熱潮
Ironman 都係二線咋
你睇返佢原本就知電影塑造得佢好成功

是但拍套垃圾片賣個名都仲夠玩多十年
mcu將2線拍到超1線
dceu將1線拍到變3線
都咪話唔勁
spiderman, batman ,superman
應該係最出名個三個hero

Dc
1個係marvel 2個係DC
再創高峰就難姐,收皮就未有耐
Bp同CM中到黑人同女權G點,撩一撩就噴
口碑未必好但票房唔會差
仲有蜘蛛俠同叉人依兩個家傳戶曉既大ip
唔亂搞就係票房既保證
再整個華人英雄,拍到戰狼咁專打鳩白人,chock到
大陸人出曬精,分分鐘開埋5,60後市場
我知,我話dc啲手牌咁靚都可以咁垃圾
到呢一刻都唔明DC揸住由5、60年代已經lead住嘅手牌都可以俾人反cupMarvel皇朝成功係有佢嘅原因,你睇下DC呢幾年除咗Dark Knight仲有咩上到枱面諗返起套Justice League 都已經
其實睇返舊時 marvel vs capcom
大約會知道邊個係人氣角色
hulk 萬磁王 狼人 蜘蛛俠 美隊 im牌王 都好似有出現
未必真係人氣咁差掛

最多都係話im係一線尾變一線頭
牌王直接唔見人
大都冇用 觀眾開始厭
推到佢比人bam
神奇俠真係吸唔到我入場
Reboot 完垃圾到貼地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞