復仇者4之後 marvel電影正式收皮

106 回覆
494 Like 65 Dislike
如果真係靠現有班底都出到超越過去10年成就
呢間野就真係好撚柒勁唔到你唔服
仲有Xmen 點會咁快收皮
仲有Fox同Sony.
可惜迪士尼可能會攪爛X-men
true

batman 三部曲 本身贏九條街

ironman真係好犀利

咁都帶起晒成個熱潮
Dc又贏
agger
呢兩個英雄本身都有排玩
殺神海綿寶寶
DC撚全面進場
幾年後先睇返呢個post
平心而論

DC呢幾年出咗小丑女 神奇女俠 水行俠 沙贊
其實都開始建立有吸引力嘅角色

反而Marvel d新角色 蟻人 蜘蛛俠 captain marvel 相比之下真係冇咁大吸引力
唔好話十年
俾夠20年你DC
唔知你哋會reboot幾多次先滿足
如果真係黑人美隊 女權隊長揸旗真係準備定收皮
而家得返蜘蛛仔 ds 似樣d
suicide squad個冇個性harley queen都吸引,啲dc盲毛真係食開屎
shazam咪就係dc撚口中嘅冇深度囉,又點樣比marvel嘅gg俠吸引呀,人地gg俠就算唔靠disney翻拍本身都家傳戶曉,多人識個superman同batman
真係最重要既角色死左 唔鍾意蜘蛛俠 唔鍾意蟻俠
會唔會係baby shark?
一套watchmam都diu打全部m啦
iron man原本冷門都炒到變熱門,OK喇
唔係話因為dc果陣出咗justice league所以marvel叫stan lee整隊team對撼咩
傻仔等bam ac
老實講 一早睇到悶 中學/year 1嗰時一出就要同班frd去睇
依兩年變到出咗戲都未必知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞