[PS4] 凱薩琳 Full Body [1]

296 回覆
26 Like 1 Dislike
有啲真係去唔到,唔緊要,combo唔甩就得
外國網好似有晒攻略(除咗巴別塔同琳線End Stage)
只係想解白金可以跟住玩
https://catherine.fandom.com/wiki/Walkthrough:Underground_Cemetery_1-1
呢到有無巴打夠殭係女朋友面前玩凱薩琳
有咩問題,一齊雙打幾正
雙打當然無問題
係故事模式既選擇題
我都想知
玩淨hard, babel, 64關tangled, 想死
我玩ds都無玩到咁沮喪
呢個故事教訓世人

有女朋友就唔好搞咁多野啦
玩淨hard, babel, 64關tangled, 想死
我玩ds都無玩到咁沮喪
呢個故事教訓世人

有女朋友就唔好搞咁多野啦

其實係, 無搞三搞四, 無神神都俾神搞
早幾日先開始玩,第一次就已經bad ending
限定版有乜唔同?
隻game邊值400
咁你覺得值幾多?
150內
不如畀埋原因
如果150蚊的話我覺得會CUT左故事MODE
冇人設變左火柴人級數
背景冇 D磚變晒淨色方格
一係普通嘅智力解迷GAME囉
賣3A級大作價錢
但俾啲咩玩家
啲人物解迷關都起粒
畫質同480p無分別
屌賣四舊
那來的自信
故事玩法單一
中曬伏
原本以為會好似Detroit become human咁玩
驗眼啦480p
爬塔好多野玩,單一
自己唔睇真玩乜走去買呢d人抵死
要大作畫質買咩日系驚
同埋呢隻都唔係咩新game
好似成10年前嫁喇喎
真係會唔知玩咩而買嫁咩?
見到封面而買?
又係一個買game前唔做下功課既"迷途羔羊" , 跟風買之後發現又唔岩自己玩又係到嘈,同rdr2之前d人一模一樣
而我覺得新版個種磚都唔錯,增加左難度

其實咁多年黎,好多既(你無睇錯,係好多) 日系game都4百幾左右 , 其實有中文版呢樣野之後已經平過以前好多

而鬼佬game一向都係頂盡3百尾
咁認真我覺得呢隻game如果賣平少少應該多D人入坑
始終P5 令間廠個名靚一靚
但D人見大作價 但youtube下玩乜發現淨係推箱仔真係會打退好多人
而且PS3出過 岩玩既先會買囉
上面話$150都痴Q線
Life is Strange 2都$275啦
$150又顛得滯
$250啦
日系GAME 個價錢一向都係勢不低頭 , 我都想三百幾買到隻日系GAME
唔理重製 定 加強版 , 大眾 還是 小品 , 10隻有7隻 都必定過$400以上

ATLUS 個名本身都已經好靚
真。女神轉生系列 , 女神異聞錄系列 , 仲未計其他獨立作品
單係呢兩個系列都玩足咁多年 , 畫風 / 音樂都係別樹一格 (我愛 目黑將司)
可惜一直都係慢工出細貨
系列全新作隔5年以上 已經係正常發揮

咁多日系GAME廠 , 我只信ATLUS
ATLUS出品 , 必屬隹品
我認我係ATLUS信徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞