小三英文功課..

194 回覆
547 Like 9 Dislike
笑到肚痛
痴撚線 字深都算 每句仲要咁多字
小三咋大佬
left the room. Then, mouse got into the taxi with a girl and fat boy.
其實好正常, 每個年代學既野都會多過上一代(十年左右)
2020年都黎緊, 全球化再加網絡強大流通性, 知識水平高速堆砌緊
啲句子對小三講好似都好長
呢句真 知識唔進步點追個社會進步
長度差唔多, 係結構多左變化
00年代後小學既英文教材已經陸續加深
sincerity 唔識都抵打啦
實學過寫email/letter 寫 Yours sincerely
認真?可能因為我校歌所以識,但啲字小學黎講係難
我有個表妹讀名校
呢d深字佢識晒 反而d淺字但常用字佢唔識
編教材條友戇撚鳩到
咩叫己家
Mouse:You, ‘Jesus’ I want to play a game......
次次呢啲學術性post都有堆人唔識都大大聲講出嚟等畀人串
仲有堆自以爲勁嘅人笑人地廢
小三學crucifixion
使唔撚使咁痴線
cls 小三d句式已經用到was having
唔係小五先開始學simple past tense咩
佢地有呢個認知咩
查完出黎係釘十字架都唔知發生緊咩事
呢度d留言又幾有創意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞