Dragon ball legends (27) 超3悟格 一抽入魂

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
都唔知用必中卷仆街D定係調低機率賤D

好似幾伏下
*The number of steps in this summon will reset when the date changes.

新玩法喎, 每日RESET個STEP.
每日100石可以抽3隻
每日400石可以抽8隻
每日1100石可以抽28隻
每日2100石可以抽38隻+1SP
點抽抵D呢??

大波新關
1%都咁難出 仲要0.25%
With SPARKING Ticket! With this Summon, you can acquire ten characters. *The number of steps in this summon will reset when the date changes.
冇睇錯既話得番一個step 出必中卷

悟飯專用裝
真係愈改愈賤

賤ban分明趕客
係咪真係轉左營運部門搞 愈搞愈on9
悟空死左隻隻都成100%傷害up

用卷得5%機會
唉on9 想搵錢都唔係咁
好閃
好似好伏
d 技能好強
你用多d石抽會變返1%
次次出新卡都會發生,到一週年嗰堆仲撚勁
0.25% 抽埋我個份
睇完能力,應該會抽黃悟上5星,悟飯1隻都夠,至於悟天要唔要都無所謂,佢上場範疇好細 基本上跟住老豆阿哥尾 走唔甩
你抽第3100石開始,隻悟天會有4倍加成,變返做1%機率
但係只有當日抽先可以鎖住個1%,第二日再想抽又要課3100石先上返1%
邊個諗埋d咁鳩屎嘅嘢
屌佢啦 狗到咁 1%都難抽到仆街
必中卷又得番一張
暫時未知係唔係每日只限7 steps,如果係限咗抽完7 steps冇得再抽就仲仆街,即係每日4100石先有20抽係1%中悟天
好在隻悟天唔係好勁,但之後啲真限角就仆街了
即係儲哂石先抽
應該係每日限7steps,因為第6同第7steps係一樣
抽完7steps應該會變番普通10抽,無任何加成
屌 個pool又冇細布歐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞