Dragon ball legends (27) 超3悟格 一抽入魂

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
始終都係肉盾同support

唔似上面果5隻 大大力
垃圾game,pvp永遠人地打中我,我打唔中人,打條春咩
你估我地好想打你呢D6000分呀?
巴打 我之前都咁諗 但玩呢隻驚要有d耐性
我係年初玩 都係玩咗兩三個月先上到50
不斷睇下片吸收下人地點打就好好多嫁啦
其實有d我都唔認同,綠波點睇都唔係tier2 又無力水 綠卡又無用,係協防50%幾硬 但提高5秒待命時間,個人認為屬於tier3
同埋機甲佬 紫35 藍古 金古應該屬於tier2,
機甲佬係不死身剋星 拳卡又夠力水
紫35基本上長勝將軍,同屬黎講係低於紫波一階,無論z能力定個人能力都係超哂班,加上依家又多再生隊 拳卡真係大大力,就算遇上黃斯 用4張拳卡傷害都唔少
藍古 金古有玩過惡譜隊都知好勁抽,小號玩惡譜隊玩上癮,依家都刷定變身戰士裝for打後惡譜隊
至於上面tier1呢5隻走唔甩,每隻係自己隊基本上都係必出
btw肥婆又硬又痛
所以話今季pvp好反智
情境有d似開頭pvp咁,為左追萬4.5分上50rank
不過開頭難刷好多 當時pvp真係燥到想扔電話
有冇收到風下個pool出咩
諗出來個班個腦都裝屎既
希望係黃金週放假先咁搞
如果唔係又肝過以前 又少石過以前
日本10連休黃金週 今個星期唔會有特別pool,而下星期應該出鳩pool抽下水(類似上個月girl rising咁),再下星期應該真正黎料
我諗應該係,btw點解香港無10連休
香港人冇工返會死
最近入game load勁耐 搞邊科
Pvp 一開場果時都唔知點做好 攻佢先又比人閃左連combo 等人攻閃完佢又可以閃番我d 卡再連combo
打擊取消 / 單波 / 射擊取消 + 普攻 呃閃迫佢換人 唔換等於準備比你打
好 再試下
想打賽亞超人challenge 關 點組隊好?
估唔到肥婆咁堅
https://youtu.be/IrAPRp61dxQ

之前拍左段點全星過
Thanks 睇下先
點解我次次閃完佢再出卡佢都閃到 定係我慢左出卡?
如果排除角色,淨睇技能係值tier1位置
不過計埋角色設定,我自己真係用唔落手
打電腦要閃完 普攻再出卡,唔用普攻 無論幾耐時間都係必閃,因為系統設定係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞