緊急 貓咪生完係咁搖又緊震

364 回覆
822 Like 14 Dislike
貓同人係相反 所以仔一般較嗲
我覺得佢係....
本身好累無精神留意週圍有無外敵
而你之前個壽桃牌紙盒無門,所以佢唔安心,覺得會有外敵行過見到入去攻擊佢地
所以佢想塞D 貓B 入條sofa 縫入邊等無其他生物見到 (佢有無諗過點囉返出來? )
如果揾返透氣良好既布遮返個紙箱/籠佢可能會安心D
發現剛剛re 錯user 唔係re 緊樓主

我覺得佢係....
本身好累無精神留意週圍有無外敵
而你之前個壽桃牌紙盒無門,所以佢唔安心,覺得會有外敵行過見到入去攻擊佢地
所以佢想塞D 貓B 入條sofa 縫入邊等無其他生物見到 (佢有無諗過點囉返出來? )
如果揾返透氣良好既布遮返個紙箱/籠佢可能會安心D
佢d 邏輯咁奇怪  原來係隻傻妹黎
啲人其實係唔係淨係識英國短毛一個品種啲毛咁X長短毛兩個字都講得出口
條友話俾人剪過毛 就算唔係都唔緊要啦反正都唔係賣
人地識多識少都唔係問題喎我覺得
你估個個有得養動物養貓咩
佢其實唔太似布偶毛真係唔算長喎

不過都好靚女
英短啲毛短好多喎佢算係中等長度以上啦
靚得好緊要
好得意鼻嗰粒黑點
第2日 開始磅左重
1 136
2 145
3 127
4 144 (叫到 唔唔聲咁)
5 130 黑色

第3日 (1-4都白色分唔到)
全部都好似樣 所以跟比例估
1 148
2 153
3 139
4 139
5 149 黑色

打錯 第3日 4號都係153
好可愛
大人細路都要身體健康啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞