我覺得方力申人生幾接近完美同埋幾精彩

384 回覆
2944 Like 147 Dislike
會自爆唔答了
我比較懷疑佢全盛時期有冇俾富婆包
唔知stephy有冇介意
唔係呀 幾搞笑喎佢 唔覺得on9
stephy都有得揸 應該幾開心
男女角色調轉
下 万刀甲好樣哀
佢都樣衰咁香港唔係好多靚仔
no prob. 我都認同佢係好nice 仲成日回覆fans tag同留言,係正能量大使
佢真係勁好人,對佢班小朋友學生好關心,又成日親自教水
早排佢39歲生日幫A drop of life籌 39個淨水設備,超額完成。隔咗個幾月,佢其中一個學生就同啲朋友講唔好買生日禮物畀佢,將啲錢加埋捐出去起一個淨水設備,我睇到ig 個post都好感動。

希望方生可以keep 住當初話唔只教游水,希望教識小朋友做個好人同運動員精神!我覺得佢搞教育同慈善都好,正能量返哂黎
又游水佬, 可以唱到1-2首街巷聞既歌, 食到全盛時期stephy, 算係咁啦
Btw,stephy仲係全盛時期
好好戀愛果期真係世界級
其實呢隻碟d 歌幾好聽
拖拖拉拉
可愛不可愛

https://www.youtube.com/watch?v=ul-DgO7WIuQ
以前日日游啲皮膚可以有幾好
拖拖拉拉side track 之中係正嘅
仲有 石像
都仲幾滑,只係勁多雀斑,同隻眼望上去唔多精神
食過stephy 阿嬌 沙律
人生無憾
後兩者咩事?
好耐之前傳過同阿嬌去過瑞士滑雪
又傳過約沙律出嚟做運動
沙律仲有果個Sadelle 一定唔係,得個up 字
阿嬌當年係同方生,仲有方生係英國嘅讀書嘅細佬join 埋一堆朋友去瑞士滑雪,佢地機場一齊返畀人影到,佢地當時有認去旅行。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞