我覺得方力申人生幾接近完美同埋幾精彩

384 回覆
2944 Like 147 Dislike
係勁嘅,本身唔算高。佢當年訓練量係好癲,奧運前係美國果年1日游13公里。
其實好難怪啲人話佢廢,以佢拍嘅嘢同工作量去做標準,真係唔多又唔算好特出。不過後生時間用哂去練水,又唔等錢洗,宜家咪享受生活,同搞好自己間游水學校囉。
日操夜操,邊有時間溫書
同埋嗰陣佢接觸娛樂圈未?如果接觸咗就更加唔想讀
用學業去定人既價值?係咪仲未畢業?
入咗行啦,佢游完奧運就有唔同公司想簽佢,最後揀咗paco。
果時就開始三棲生活— 唱歌拍戲、返學、游水。
你全家得番你姐 有乜所謂
痴線 咪忙到仆街
咁third hon都算係咁,唔係俾人discon
原來有家底?
可惜個仔咁mk
唔係掛
出左名似水怪 審美觀 既野 真係日日唔同
佢個年代 唔講日本 由台灣數到香港 有排都未到佢啦
如果講靚仔 吹奏到 ⋯! 就出精咁
留番你張hi 相溝女啦
唔差囉,但本身唔係真係好有錢
但宜家兩兄弟都好成功,細佬做埋專業人士,藝術品投資又成功,上晒岸了
師兄都幾清楚咁喎,你識佢地?

久唔久見到啲人話方爸爸收埋好多吳冠中同張大千嘅畫,但其實佢早年得到吳冠中同意,賣咗送畀佢啲畫去買樓,當時一幅畫賣十幾萬。如果而家先賣,就真係會非常有錢。
但都有人話過因為stephy喺單親家庭長大唔相信婚姻,其實係佢唔想結。真係佢哋兩個先知
奧運冇對手勁?你係咪講緊笑
無波
ED野佢地E一刻唔會講
一定有個問題大家都冇共識拖左好多年
到果刻爆發再分手都唔出奇
眼大真係贏左一半
認同,近呢年殘咗好多
其實佢真係唔算超靚仔,但當年係有陽光氣色嘅
WHY會分手?
方力申個胸仲大過stephy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞