19/20 NON-JUPAS 專區(24) offer god會眷顧大家

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
thx ching知道了
佢個分唔差既話 應該唔洗急住比
好似仲有下個round可以報
佢本身ou
gpa應該3.5都冇
佢都係唔想係ou grad姐我諗
其實你要問下佢,因為ISEM呢科BU CIE 係冇,只有BU UGC 有呢科(因為我有呢科offer所以好清楚),所以佢可能有野瞞住你
佢一開始有提過想轉去bu
我已經講根本冇可能咁tran u 過去
佢應該照報 bu又照俾佢interview但就應該唔會俾offer佢
所以我諗佢拎得15000就係去咗bu cie讀top up
其實BU Top up 都ok嘅,因為話晒佢出黎張 certification 同正校基本上一樣,所以你就支持下你細佬啦~
你不如直接d 你報咗咩
睇下有冇人答到你
SF通常好急叫你交留位如果GPA唔係特別低真係遲少少報好過, 當然要睇返個deadline
Space 3.79
Sem 1 3.5 仲有得追,我Sem 2 4, Sem 3 3.92 最後都有offer
唔建議浪費時間defer
City enf 出左第二round未
cityu 由waiting list轉under review係咪姐係有offer?
yesme rubbish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞